Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček s celerovou nádivkou

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 139 kJ /
2 662 kcal
Bílkoviny120,66 g
Tuky230,90 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 604 mg
Sodík 990 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy22,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do masa prořízneme kapsu a osolíme. Krok 2: Na pánvi na oleji podusíme najemno nakrájenou cibuli, pórek a nahrubo nastrouhaný  celer. Osolíme, opepříme a přidáme kečup. Krok 3: Do vychladlé směsi přidáme vajíčko a spojíme strouhankou. Krok 4: Maso naplníme, dáme do pekáčku, okmínujeme a pečeme do změknutí. Když nám zbyde nádivka, uděláme z ní váleček, přidáme k masu a upečeme. Nejlépe chutná s bramborovým knedlíkem a špenátem.

Zveřejněno 3. 12. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček s celerovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRNJ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček s celerovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRNJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (43)

Moc hezké a určitě i chuté. Musím někdy vyzkoušet.Dávám bod.

to vypda skutecne vystavne:-p:yes:

Light prasa žije zdravo, zdravo sa stravuje a športuje.

Magdalenko light bůček z light prasete:-?:-O To jako že prasce nepapká nebo ...;-):-D Ale tady je možný všechno:yes:

Špagetka, light bôčik je z light prasaťa. Extra lahôdka!
Zas mám problém, či zelí, či špenát...pre Hujerov.

Holky , ne že recept je :-p,:yes: ale také musím říci, že nebýt Míny, která mě naučila přidávat fotky:-!, tak jsem zde nejsem:-chutnalo moc a moc:-p:-p

:-)) JaniPá - mám rádost, že vám chutnalo a díky moc za fotku, ať Tě ani nenapadne ji dát do "pryčovic":-D:-D
Magdalenko, díky za gratulaci, je to úžasná lahůdka:-D:-D:-D

Jani Pá, nejsem autorka, ale opovaž se sáhnout na fotku. To samé ti řekne i Maris. :-D:-D:yes::yes:
Magdi - light bůček? To myslíš vážně? Prosímtě, z čeho se skládá? :-O:-O;-);-):-D

Pri tomto recepte sa nazbierali extra krásne fotky...autorke gratulujem k receptu...
Nejaký light bôčik sa mi schoval v mrazničke...chcela som ho iba tak obyč. upiecť k zelí, len neviem, či sa bude dať plniť, uvidím po rozmrazení.

Včera jsem udělala, a je to :-p, foto jsem přidala po studenu, pokud bude vadit, tak jde do "pryčovic":-! Jídlo je :-p, :-p:-D

Recept se mi mooc líbí,už ho mám uložený.Posílám ti bodíka:yes:

děvenky, nááádherné fotky :-p

spagetko, díky za radu, určite to vyskúšam takto ako vravíš. :-D

Jani, jsem ráda, že chutnalo ;-) Moc se Ti to povedlo:yes:

Tak jsem si dovolila přidat fotky, jak se to povedlo mi a musím říct, že to bylo moc dobré. Ale, protože jsme špenát měli nedávno, bylo to s hlávkovým zelím a knedlíkem z hrnku:-p

A to je Marti na těchto stránkách super-jsme tak trochu rodina.Jé a co děláš, nejsem zvědavá, ale moje mamča je vrchní sestra na trauma a švagrová dělá na chirurgii, jsem trochu zatížená na zdravotníky.:-D

Lusi, díky :-8, ale určitě nejsem nijak skvělá kuchařka, mám ještě co dohánět, hlavně ta klasika mi pořád nějak nejde, ale třeba za pár let... Jinak s tou solí vím, vím, snažím se :-), ani mi slanější jídla nechutnají, ale chce to hlavně dát ty kilča dolů a vrátit se ke sportování :-), ale nedaří se mi nastartovat. Jakožto zdravotnice bych měla jít příkladem, no, ostuda jsem... Nějak jsem se rozepsala :-O

:-))Tak to je ono, kamarádka říkala, že to byla řecká restaurace a Valentino nejde zapomenout.No tak vidíš Jani-svět je malej.Opravdu moc dobře jsem se napápla a kuchaři nevadilo, když jsem , kvůli dietě, měla nějaké změny.Můžu doporučit-skvělé papu i ceny a ochota.

Luci, to jsem ráda, co vím, kluci vařili moc dobře. Před něma to měl nějaký Řek a zdaleka neměl tolik lidí.;-)

Bohužel nejsem, ale trochu to tam znám-spolužačka z VŠ je z Karviné a tak jsem tam v dubnu byla-můžu jen doporučit.:-D:-))

Luci, jak to víš? Ty jsi z Karviné?:-O

Maso bych nemusela, ale bramb.knedlíček s výpekem a špenátem bych ochutnala.BTW Jani, není ta vaše restaurace Valentino?

Luci, tak hřeším taky, peču tenhle bůček na zítra, pak se to líp krájí, neodolala jsem:-//

Marti na vysoký tlak je důležité omezit sůl.Mimochodem, teď jak jsme povídaly , jsem mrkla na Tvé recepty...no budu jim muset hodně uvařit.Skládám poklonu, jsi skvělá kuchařka.

Lusi, tak to ti opravdu nezávidím, máš můj velký obdiv. Já se právě musím také polepšit, mám už trošinku vyšší tlak a velké dědičné zatížení, takže dietka je doslova akutní, ale jak už holky psaly, teď před svátky to opravdu asi nepůjde :-/.

U pěkný baby musí bejt na co šáhnout-říká se na Moravě.

Lusindo, máš recht (taky hezky česky) :yes:

Já svoje chutě Marti bohužel vybíjím pouze na vaření rodině, už roky držím přísnou dietu kvůli jater.onemocnění.Ochutnám a ani už mi to nevadí, spíš koukám jak jídlo mizí z talířů.Už jsem to tu psala-raději být spokojený(samo pokud je člověk zdravý) než vystresovaná a vyhublá hysterka.

Lusi, taky řešení :yes:. Já jsem se teď pár let co se týče tučnějšího vepřového docela omezovala, říkala jsem si, že už mám vybráno na celý život, když jsem vyrůstala v hospodářství s poctivou vysokotučnou stravou :-)), ale nějak jsem zase polevila a občas hřeším :-8, ale neměla bych :-(

Marti pro manžela libová krkovice, pro nás krůtí prso.;-)

Tématické fráze:
nadivka recept, recepty z celeru, nádivka, bůček s nádivkou, nadivka do bučku, bůček, skvělá kuchařka-recepty, recepty z vepř.bůčku, bůček recept, recepty z bůčku, vepřové kapsy se zelím, nádivka recepty, jak se krájí buček, užasna plněna kapsa z bučku z nadivkou, bucek a krkovice-recepty, nádivka do vepřové kapsy, nádivky, celer recepty, recepty nadivky, jak se krájí vepřové maso

Suroviny:
bůček bez kosti, celer, cibule, pórek, kečup sladký, strouhanka, vejce, sůl, pepř, kmín celý, olej

Přidat fotografie receptu