Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 970 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,92 g |
Tuky | 47,80 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 122,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme hustý pudink, který necháme vychladnout.
Krok 2: Přidáme tvaroh, cukr a smetanu.
Krok 3: Vyšleháme, rozdělíme do mističek a dáme vychladit. V lednici vydrží až 7 dní, pokud děti nesní dřív, což je náš případ.
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Termixík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8M0
Moje poznámka
Termixík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8M0
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 2 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 5 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 2 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 7 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 7 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 9 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 10 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 10 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 11 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Suroviny:
mléko obilné,
pudink čokoládový,
tvaroh měkký,
smetana ke šlehání,
fruktóza
Komentáře (2)