Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 067 kJ / 1 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,14 g |
Tuky | 103,68 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 517 mg |
Sodík | 883 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 54,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plec se žampióny a okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Dg
Moje poznámka
Plec se žampióny a okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Dg
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 1 hodinou
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohankové bramboráky
A1oisie před 9 minutami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Marketa_226 před 22 minutami
Velikonoční vajíčka pro koledníky
iveta.kroul před 2 hodinami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 15 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 15 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 15 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 15 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 15 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 16 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec s žampiony,
omáčka s žampiony a okurkou,
omáčka z plecka se na žampiony,
plecko se žampiony,
plecko recepty,
vepřové s žampiony a okurkou,
vepřová omáčka s okurkou a žampiony,
vepřové maso žampiony okurka,
omáčka se žampiony a okurkou,
omáčka s okurkou a žampiony,
recept z plecka s okurkou,
žampiony s okurkou omáčka
Suroviny:
plec vepřová,
olej slunečnicový,
bobkový list,
koření nové koření,
žampióny,
okurky sterilované,
sůl,
bujón,
mléko,
mouka hladká,
smetana na vaření
Komentáře (2)