Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořská ryba v papilotě

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pajaska Pajaska

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 113 kJ /
744 kcal
Bílkoviny0,70 g
Tuky82,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu omyjte, osolte a pokapejte šťávou z limetky, posypejte bylinkami. Krok 2: Položíme na pečicí papír,vložíme do břicha máslo a na rybu,zabalíme a vložíme na plechu do předehřáté trouby na 200°C. Pečeme do růžova cca 20-30 min. Já podávala s bramborovou kaší.

Zveřejněno 28. 1. 2013

Poznámka autorky Pajaska

Díky papíru zůstane ryba šťavnatá,není vysušená.Tato ryba je asi cípal,ale stoprocentně to nevím.Je to už déle a nebyl čas na přidání receptu.Měli jsme poprvé,byla chlazená vakuovaná a moc nám chutnala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mořská ryba v papilotě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wgZM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mořská ryba v papilotě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wgZM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Pajasko,receptík se mi líbí:-*Hezky jsi rybku připravila:-p+8:yes:

rebeka:Kdybys mne zabila,tak si nevzpomenu co bylo napsáno na obalu.Než jsem vložila recept uplynulo půl roku.Jestli je to stopro chcípal nevim,ale byl moooc dobrý.:-))Mrtvý teda byl stoprocentně.:-)) Dokonce jsem ho hledala na netu,podle toho jak vypadal,jenže nejpodobnější byl cípal,no. Kupovala jsem ho v létě,že jako ugriluji,no ale nakonec nevyšlo počasí,tak jsem ho vrzla do papíru.

Pajaska::-O:-O cípal, pravíš:-O:-?:-? totok neznám, ale na rozdíl od Remkojc, jsem zase vědíla, co je to papilot:-D:-D:-D
ať tak či onak, vypadá to dooost dobře:-p;-):-):yes::yes:

srettka::-D:-D:-D:-D Tvé komentíky pobaví a zlepší náladu.:-K:-K

Jinak pro info http://cs.wikipedia.org/wiki/Papilota
No já jsem udělala po svém,srdce nepotřebuji na pekáči.;-):-))

:-p:-p:yes:

to vypada paradne:-p taky jsem si rikala, co je ta papilota:-S vim, ze to byly natacky:-D ze by tedy nakaderena ryba? :-D a vona rybka pecena v papirovem spacaku:-)) a jak po tom spanku vypada puvabne:-p:yes:
p.s.prima napad:yes:

To vypadá moc chutně, udělám ;-):-p:yes:

Pajaska: ahááá!!:-O:-D:-D:-D:-D...:-8

maria64:Jasně,lze použít různou rybu a bylinky a přidat lehce nějakou zeleninku nevýraznou,aby nepřehlušila chuť ryby.No i když ,jak se to vezme,někdy je to žádoucí,při dnešních nabídkách.;-):-)Chlazené ryby jsou vždy chutnější.Sladkovodní ryba lze také,takový candátek...hmmm.;-):-)Jo a v neposlední řadě je to pak bez mytí nádobí.

Jana Remkova:Jani,to je odborný název...,papilota je ten papír, původně pergamen.Je to způsob přípravy.;-)

To vypadá dobře, šel by tak udělat i losos? Já ho dělám na bylinkách na pánvi. Ale takhle by to možná bylo lepší. :-p:yes:

Nevím, co je papilota, ale ta ryba vypadá k sež....í:-8:yes:

Tématické fráze:
papilota, losos v papilotě, co je papilota, cípal recept, recept na mořskou rybu, mořska ryba, mořská ryba recepty, morska ryba recept, cípal recepty, recepty na mořské ryby, mořská ryba na másle, mořské ryby wikipedie, ryba cipal, ryba z papíru, mořské ryby recepty, recepty v papilote, pečena ryba v papilotě, recept cípal, na ryby, jak si udelat cipala

Suroviny:
ryba mořská, máslo, koření provensálské, limetka, sůl mořská, pečící papír

Přidat fotografie receptu