Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suchovské kyselé s hubami

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mersy mersy

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 131 kJ /
509 kcal
Bílkoviny4,01 g
Tuky45,09 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrolu si rozškvaříme sádlo, vložíme na kostky nakrájenou cibuli. Orestujeme dozlatova a přidáme nastrouhané zemáky. Krok 2: Přidáme nakrájenou krkovici, zelí a čerstvé huby. Podlijeme vývarem a přidáme ostatní ochucovadla. Dusíme do měkka. Krok 3: Pokud dáme fazole tak je uvaříme zvlášť a lepší jsou barevné. Uvařené kyselé dle potřeby zahustíme moukou a zjemníme smetanou.

Zveřejněno 30. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Suchovské kyselé s hubami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DEEx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Suchovské kyselé s hubami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DEEx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Asi je to parádna husťačka, že?:yes:

Dana61: děkuji, počet porcí záleží na množství surovin a počtu strávníků, jako u všeho... my tohle vaříme ve velkém....:-8

polévka vypadá velmi dobře:yes::-D dělám velmi podobně ;-)
P.S.velmi mě pobavil počet porcí:-D:-D

Peknů polévečku jsi navařila, takové mám ráda:-p:yes:

Pekny recept, osobne bych jiz nezahustovala moukou.

:-p:-p:yes:

Mersy, za receptik merci:-)):-)):-)) Ukládám a dávám bodik:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
polévka z kyselých hub, kyselé houby, polevka z kyseleho zelí a hub, čalamáda s hubami, top recepty gulasova polevka s hubami, zemaky kyseleho zelí, recepty z kyselé šlehačky

Suroviny:
zelí kysané, krkovice uzená, houby čerstvé, šlehačka, sádlo, sůl, koření nové koření, pepř, list hroznový, bobkový list, majoránka, cibule, mouka hladká, vývar, fazole

Přidat fotografie receptu