Suroviny
Porce: 3 velke plechy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 559 kJ / 4 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,40 g |
Tuky | 267,75 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 496,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cukrovi s tureckym zele
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXGJ
Moje poznámka
Cukrovi s tureckym zele
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXGJ
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
řecké želé,
turecké sladkosti,
turecké sladkosti recepty,
turecké sladkosti recept,
turecké pudinkové recepty,
mahlab recept,
zapomenuté recepty na cukrovi,
recepty na turecké moučníky,
cukroviturecke,
vánoční cukroví se želé,
zele z recka,
pečeme turecke sladkosti,
jak se dělá řecké želé,
recept zele,
želé prsty,
vánoční želé cukroví,
ruzove zele recept,
turecke cukrovi recepty a foto,
koreni mahlab,
recepty turecké sladkosti
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
olej,
cukr,
smetana zakysaná,
sůl,
koření,
voda,
želatina
Komentáře (6)