Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 190 kJ / 6 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,67 g |
Tuky | 142,13 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 968,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus: bílky vyšlehat a pak přidávat cukr krupice, pak postupně 6 žloutků. Pak ručně vmíchat mouku, ořechy a horkou vodu.
Krok 2: Krém: do mléka dáme pudinky, vanilkové cukry a cukr a uvaříme hustý pudink, vyšleháme máslo a tuk Hera a pak přidáme vychladlý pudink a vyšleháme. Nakonec dáme rum.
Krok 3: Těsto upečeme v nějaké misce, vychladlé 2x překrojit, spodní díl potřít marmeládou, krémem a pak ještě jednou. Potom potahujeme marcipánem.
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nelince k svátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJKK
Moje poznámka
Nelince k svátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJKK
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 6 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 21 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 23 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 25 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Piafka před 1 hodinou
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 1 hodinou
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 3 hodinami
Tématické fráze:
svatek nelinka,
pernicky k svatku,
rychla buchta k svatku
Suroviny:
bílek,
krupice,
žloutek,
mouka polohrubá,
mouka,
ořechy mleté,
voda,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
tuk hera,
cukr,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (3)