Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 173 kJ / 3 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,66 g |
Tuky | 172,83 g |
Vláknina | 28,33 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 399,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční hruškový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31XA
Moje poznámka
Vánoční hruškový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31XA
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 13 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 4 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 9 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 11 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
hruškový štrúdl,
závin s hruškami,
hruškový punč,
zavin z hrušek,
hruskuv zavin,
vánoční štrůdl,
zavin s hruskami a marcipanem,
pernikový punč,
štrůdl s hrůškami,
hruskovy punc,
domaci punc hruska,
hrškový závin,
hruškovýzávin,
štrůdl z hrušek,
hruskovy strudl s pudinkem,
tradicni jablkovy zavin,
jablečný štrůdl s marcipánem,
hruškový závin-recept,
hruškový štrůdl s marcipánem,
hruškkovy zavin
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
fíky,
datle,
rozinky,
rum,
kompot hruškový,
cukr,
mandle loupané
Komentáře (4)