Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční hruškový závin

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 173 kJ /
3 627 kcal
Bílkoviny42,66 g
Tuky172,83 g
Vláknina28,33 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy399,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Figy a datle nakrájame na malé kúsky a s hrozienkami namočíme do rumu aspoň na 12 hodín. Krok 2: Potom ich premiešame s nakrájanými hruškami (na malé kúsky) a cukrom. Krok 3: Cesto vyvaľkáme na plát hrubý asi 3 mm, rozotrieme naň náplň, posypeme sekanými mandľami a zrolujeme. Krok 4: Vrch potrieme rozšľahaným vajíčkom a upečieme.

Zveřejněno 8. 12. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční hruškový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31XA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční hruškový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31XA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

mňam,mňam...:yes::yes:

Já to taky tak vidím, neboť tu byl brácha a dcera no a...je mi to jasné...:-D:-D

Laďka, neviem, koľko vás bude pri štedrovečernom stole, ale doporučujem urobiť záviny hneď dva:yes::-D:-D:-D

Už se těším - já vždycky dělám tradiční tažený jablkový štrúdl - tak tenhle bude hned vedle! Prostě na tu dietu dojde, co si budem povídat !!!:-p;-)

Tématické fráze:
hruškový štrúdl, závin s hruškami, hruškový punč, zavin z hrušek, hruskuv zavin, vánoční štrůdl, zavin s hruskami a marcipanem, pernikový punč, štrůdl s hrůškami, hruskovy punc, domaci punc hruska, hrškový závin, hruškovýzávin, štrůdl z hrušek, hruskovy strudl s pudinkem, tradicni jablkovy zavin, jablečný štrůdl s marcipánem, hruškový závin-recept, hruškový štrůdl s marcipánem, hruškkovy zavin

Suroviny:
těsto listové, vejce, fíky, datle, rozinky, rum, kompot hruškový, cukr, mandle loupané

Přidat fotografie receptu