Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pekařský předkrm

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

honzam honzam

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 572 kJ /
1 093 kcal
Bílkoviny111,02 g
Tuky63,84 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 2,06 g
Sůl4,79 g
Sacharidy18,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky a vejce. Krok 2: Vše dobře promícháme a plníme do vyhloubených podélně půlených žemlí, které necháme ztuhnout v chladničce. Krok 3: Můžeme také odříznout oba konce veky, vytlačit střídu, dutinu vyplnit směsí, veku nechat vychladit a pak krájet na plátky.

Zveřejněno 5. 2. 2013

Poznámka autora honzam

Nechat dobře vychladit!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pekařský předkrm

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r76w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pekařský předkrm

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r76w

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

janatka: díky za foto!;-)

Chuťově dobré,jen pozor na sůl,sardel.pasta je slanější.Trošku to bylo slanější:-p,ale k večeři bude fajn s pivečkem:-D

Zaujal mě název a marně přemýšlím, proč se to jmenuje Pekařský? Kvůli použité vece? Myslela jsem, že je to něco spojeného s pekařským uměním...nebo určeno pro pekaře:-))

Tématické fráze:
předkrmy recept, předkrmy - recepty, predkrm ze zveriny, rostbíf ze zvěřiny, rostbíf z zvěřiny recept nejlepší, maslo na předkrmy, pekarska bida, předkrmy se sardelovou pastou, predkrm, jablkové taštičky s pomazánkového másla, kuchařské recepty z umbrie

Suroviny:
pomazánkové máslo, pasta sardelová, hořčice, maso, okurky sterilované, vejce, pepř mletý, sůl, žemle

Přidat fotografie receptu