Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková pečeně s brambory

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

xpetrax

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie141 876 kJ /
33 909 kcal
Bílkoviny928,80 g
Tuky279,20 g
Vláknina880,00 g
Cholesterol 410 mg
Sodík 5,93 g
Sůl8,60 g
Sacharidy6 480,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Svíčkovou pečeni očistíme, omyjeme a osušíme, ze všech stran osolíme a opepříme. Na potravinovou fólii rozložíme plátky slaniny, doprostřed položíme maso a zabalíme do plátků. Krok 2: Pečeni opatrně přeložíme na pekáč vymazaný olejem, posypeme pepřem, zalijeme vínem a pod pokličkou pečeme v troubě vyhřáté na 200°C zhruba 25 minut, pak poklici sundáme a dopečeme dozlatova, občas přelijeme výpekem, případně vínem. Krok 3: Pečeně by měla zůstat uvnitř růžová. Krok 4: Plátky brambor vypereme ve studené vodě, důkladně osušíme a po malých částech osmažíme ve fritéze.

Zveřejněno 6. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svíčková pečeně s brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JXxl

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svíčková pečeně s brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JXxl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
svíčková pečeně, svíčková pecene recept, pečení svíčkové, svíčková z vepřové pečeně, veprova svickova pecene, pečené svickova, příloha ke svíčkové, jak upéct svíčkovou, jakn upect svickovou, pečení s potravinovou s folií, příloha ke svíčkové peceni, peceni veprove svickove, pečeně ze svičkove, svičková pečeně top recepty, svíčková pečeně svatební, vepřová pečeně svíčková, svickovapecene, svickova a prilohy, prilohy ke svickove, svickova a prilovy

Suroviny:
svíčková hovězí, slanina, olej olivový, cibule šalotka, víno bílé, sůl, pepř, brambory, olej, sůl

Přidat fotografie receptu