Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 910 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 13,06 g |
Vláknina | 14,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené chlebíčky s olivovou tapenádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBAB
Moje poznámka
Zapečené chlebíčky s olivovou tapenádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBAB
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 36 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 43 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 50 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
tapenáda ze sušených rajčat,
čibata,
italská olivová bageta recept,
olivová tapenáda,
recepty s tapenádou z rajčat,
rajcatovo olivova tapenada,
tapenáda ze sušených rajčat recept,
tapenáda s rajčaty,
zapečené chlebíčky s mozzarelou,
zapečené chlebíčky,
recept na tapenádu,
jak připravit tapenádu,
recepty na tapenádu,
zapekane mini bagetky,
topenáda s olivami,
bagety s tapenadou,
recept na tapenadu z sušenych rajčat,
salát solivami,
sušená rajčata tapenáda recept,
tapenáda sušená rajčata
Suroviny:
bageta,
rajče sušené,
bazalka čerstvá,
cibule šalotka,
olej olivový,
česnek,
parmazán,
olivy černé,
ančovičky v oleji,
kapary,
olej olivový,
šťáva citronová,
pepř
Komentáře (2)