Džem z červeného rybízu
Pracnější příprava, ale o to luxusnější je výsledek - domácí rybízová zavařenina ovoněná kořením a rumem. Bude chutnat v kombinaci masových jídel, jako ozdoba paštik, stejně tak na palačince nebo vdolku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 836 kJ / 3 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,30 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 56,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 788,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džem z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBmp
Moje poznámka
Džem z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBmp
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 8 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 8 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 23 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno 16. 4. 2025 13:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 1 hodinou
Kuře na medu
Lubos74 před 5 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 5 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 6 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 14 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 18 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 19 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 19 hodinami
Tématické fráze:
marmeláda z červeného rybízu,
červeny rybiz marmelada,
cerveny rybiz recepty,
marmeláda z červeného rybízu za studena,
rybizovy dzem,
rybízový jam,
jak zpracovat červený rybíz,
červený rybíz,
jam z červeného rybízu,
džem z černého rybízu,
jam z rybízu,
recepty z červeného rybizu,
vyroba dzemu,
marmelada z červeneho rybizu recept,
rybízový dźem za studena,
marmelada červeny rybiz,
marmeláda z červený rybíz recepty,
marmeláda z rybízu červeného,
mletí rybízu,
recept na marmeladu z cerveneho rybizu
Suroviny:
rybíz červený,
cukr krupice,
skořice mletá,
kyselina citronová,
koření hřebíček,
rum
Komentáře (20)