Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
Tuky | 16,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Důkladně promícháme, přikryjeme poklicí a vložíme do trouby. Krok 2: Nejdříve pečeme na 250°C asi ½ hodiny, poté ubereme teplotu na 200°C a dopečeme asi 1 hodinu. Krok 3: Guláš přendáme do jiného hrnce a na plotně zaděláme zakysanou smetanou.
Lze také použít ¼ l mléka + hladká mouka.
Jako přílohu podáváme houskový, ale klidně i bramborový knedlík….
Tento guláš je opravdu výtečný !!!!
Zveřejněno 8. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
„Pečený“ Segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBnP
Moje poznámka
„Pečený“ Segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBnP
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 3 hodinami
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 21 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 13 minutami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 56 minutami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 1 hodinou
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 2 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 3 hodinami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 5 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 6 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 7 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 8 hodinami
Tématické fráze:
segedínský guláš dle pohlreicha,
segedínský guláš v troubě,
segedin pečený v troubě,
zapečený segedinský guláš,
segedínský guláš z trouby,
segedínský guláš z vepřového masa v troubě,
segedin v troubě,
segedínský guláš do trouby,
segedínský guláš recept v troubě,
segedínský guláš podle vodochodského,
segedín z trouby,
segedínský guláš podle polreicha,
ivan vodochodský segedínský guláš,
segedínský guláš vodochodský,
segedín podle vodochodského,
segedínský guláš,
segedínský guláš dle vodochodskeho,
zapečený segedín,
ivan vodochodský recepty,
pečený segedýnský guláš
Suroviny:
maso vepřové,
zelí sladkokyselé,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká
Komentáře (17)