Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená hovězí játra

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí játra opereme, nakrájíme na cca 1cm plátky a obalíme v trojobalu. Krok 2: Smažíme na slunečnicovém oleji do měkka. Krok 3: Potom osolíme.

Podáváme s hranolky a tatarkou. Pivíčko k tomu je samozřejmostí !

Zveřejněno 9. 2. 2013

Poznámka autora cekrops

Tento recept na hovězí smažená játra jsem zde nenalezl a tak ho sem přidávám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená hovězí játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/03nV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená hovězí játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/03nV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Mám doma hovězí játra a chtěla jsem je zkusit obalit jako řízečky, ale mám strach jestli nebudou tvrdá. ??? Teď jsem zjistila, že se z toho dají udělat a mají blánu. Já z hovězích nevařím.

Taky dělám z hovězí játry řízečky:yes: ale já nejprve stáhnu blánu a nakrájené plátky jemně paličkou naklepnu;-) pak obalím a s tatarkou a brambůrkem:-p:-p:-)) + bod:yes:

Víťo. Mám vnitřnost moc rád a dost je děláme. Játra drůbeží, vepřové a i hovězí. Nechci prudit ale nejlépe se smaží drůbeží. Není s nimi problém a jsou moc dobré. Vepřové též nejsou špatné, jak v trojobalu, omáčka a i jen tak na sádle. Hovězí játra nejsou špatné, ale stejně jako vepřové (hovězí více) mají tendenci při smažení tvrdnout a zvláště když se smaží déle než je nutné a proto je potřeba si čas smažení i vaření pohlídat. Nemyslím ztvrdnutí solením, nebo pepřením, ale dobou tepelného zpracování. Takže si myslím že je nepřesné ,nebo vhodné napsat "Smažíme do měkka". Játra moc nepotřebují. Stačí jim chvilka. Ale stejně se mi to moc líbí a dávám +bodík 2. PROMIŇ , ale poze upřímná rada dle mých dlouholetých zkušeností.

popravdě - omylem jsem kópil místo "oněch - tyto " :-)):-)):-))

Mám moc ráda smažená játra (a hovězí asi nejvíc:-p), překvapuje mě, že tu ještě nejsó...:yes::yes::yes:

:yes:

:-Kmáme rádi smažená játra,jen používám raději vepřové ,ale i tak se mi to líbí:yes:

Severinka: No máš recht ! Ihned svó chybu napravím !:-8

nevypadla Ti ze surovin strouhánka;-);-):-D

Tématické fráze:
hovězí játra, hovezi jatra recepty, hovezi jatra recept, jak připravit hovězí játra, recepty na hovězí játra, recept na hovězí játra, recepty hovězi jatra, recept hovězí játra, játra hovězí, recepty z hovězích jater, příprava hovězích jater, recept na hovězí játra recept, hovezijatra, recepty-hovězí játra, smazena játra, recept na hovězí játru, hovezi jatra příprava, hovezi jatra v trojobalu, játra recepty, hovezi jatra - recepty

Suroviny:
játra hovězí, hranolky, sůl, vejce, strouhanka, tatarská omáčka, olej slunečnicový

Přidat fotografie receptu