Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medové ovesné vločky

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Montanka Montanka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 555 kJ /
1 328 kcal
Bílkoviny33,28 g
Tuky25,20 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy228,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na suché teflonové pánvi opražíme dozlatova ovesné vločky, poté je ze středu odhrneme stranou, uprostřed rozpustíme máslo, v něm rozmícháme med a promícháme s ovesnými vločkami. Krok 2: Všechno krátce opečeme, ne moc, aby nezhořklo. Stáhneme z ohně a necháme zchladnout.

Zveřejněno 9. 2. 2013

Poznámka autorky Montanka

Dáme do mističky s víčkem, tak nám to vydrží i několik dní - pokud tedy zbyde ;).

My si to sypeme do jogurtu, nebo na různé dezerty ze zakysané smetany, či zobeme jen tak.

jako další variantu doporučuji posypat trochou skořice - taky moc dobré...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medové ovesné vločky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJwY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medové ovesné vločky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJwY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
ovesné vločky, dezert z ovesných vloček, dezerty z ovesných vloček, ovesné vločky recept, dezert z vlocek, ovesné vločky na pánvi, ovesné vločky s medem, ovecné vločky, ovesne vločky recepty, placka z ovesných vloček, vločky, dezert s ovesnych vlocek, jak uvařit ovesné vločky, vločky na panvi, florentýnky z ovesných vloček, recepty na medové cukroví s ovesných vloček, oprazene ovesné vločky, ovesný vločky, ovesné vločky top, recepty z ovesných vloček

Suroviny:
vločky ovesné, med, máslo

Přidat fotografie receptu