Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na Kunjovanku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Montanka Montanka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 684 kJ /
881 kcal
Bílkoviny15,81 g
Tuky7,11 g
Vláknina29,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24,29 g
Sůl60,60 g
Sacharidy176,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkev oloupeme, nakrájíme na kostky a v lehce osolené vodě ji krátce povaříme - aby byla polotvrdá. Krok 2: Cuketu oloupeme, vydlabeme a nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme schladlou mrkev, a cibuli na půlměsíčky, papriku na proužky. Krok 3: Vše promícháme. Směsí plníme sklenice, poté je zalijeme lákem, zavíčkujeme. Krok 4: Sterilujeme jako okurky - při cca 80° 15 minut. Vyndáme, necháme vychladnout a uležet alespoň 1-2 měsíce.

Výborné jako příloha k obědu.

Zveřejněno 10. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na Kunjovanku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yk4g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na Kunjovanku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yk4g

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
domácí kunjovanka, nálev na kunjovanku, kuljovanka, kunkovanka, recept na kunjovanku???, recept na domácí kunjovanku, recept na kunjovanku???, zavarenina kunjovanka, nalev na kunjovanka, domácí kunjovanka recepty, kunjovanka domácí, recept na zeleninovou směs kunjovanku, recept na nakládanou zeleninu kunjovanku, pomazanky s kunjovanky, jak si udělat domácí kunjovanku, recept na kunjovanka/nalev, minutka s kuřecího masa a kunjovanky, domaci kunjovanku, jak udělat kunjovanku, recept na paprikové variace

Suroviny:
cuketa, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule, voda, ocet, sůl, cukr, sacharin, koření nové koření, pepř, semínka hořčičná, bobkový list, koření hřebíček

Přidat fotografie receptu