Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 561 kJ / 3 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,94 g |
Tuky | 189,15 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 257 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 469,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicové pracny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zl8O
Moje poznámka
Skořicové pracny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zl8O
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
skořicové tlapky,
pracny,
skoricove cukroví pracny,
pracny z mandlí,
pracny s mandlemi,
skoricove pracky,
citronové pracny,
skořicové cukroví do formiček,
skořicové do formiček,
pracny recept,
cukrove pracny,
skořicove pracny cukrovy,
skoricovepracny,
skoricove medvědí tlapky,
skořicové oracny,
nejlepší pracny s mandlemi,
skořicové madlenky,
tlapky skoricove,
skořicové cukroví pracky,
skořicové tlapy
Suroviny:
mouka hladká,
tuk hera,
cukr krupice,
mandle,
skořice,
rum,
citron,
olej,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (1)