Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelín v kuskusové krustě s rybízovou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 045 kJ /
489 kcal
Bílkoviny32,29 g
Tuky31,32 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,21 g
Sacharidy19,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve rozehřejeme troubu na 220 - 250°C. Krok 2: Hermelín obalíme v rozšlehaném vajíčku a kuskus na něj navlhčenýma rukama pevně přitiskneme a zopakujeme celé ještě jednou, aby to dobře drželo.
Položíme jej na plech s pečícím papírem a vložíme do rozpálené trouby. Krok 3: Sýr by se měl péct zprudka a ne příliš dlouho, aby kuskus úplně neztvrdnul, ale sýr byl měkký. Krok 4: Omáčku připravíme smícháním zavařeniny a balsamikového krému, zahřejeme (kdo chce, přidá tymián), podle chuti osolíme a opepříme.

TIP: Jak na křupavý kořeněný hermelín

Zveřejněno 12. 2. 2013

Poznámka autorky 1974andrea

Inspirovala jsem se obalením v kuskusu na stránkách Apetitu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín v kuskusové krustě s rybízovou omáčkou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBPR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín v kuskusové krustě s rybízovou omáčkou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBPR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (52)

Tereza Blazkova:Terezko, to vychytáš, prostě to nesmí ztvrdnout:-)) A díky moc, žes vyzkoušela a za fotku:-K

Andy, moc zajímavá kombinace hermelínu a kuskusu :-). Pochutnali jsme si, jenom si příště musím dát větší pozor na pečení :-8. Rybízovou omáčku jsem nedělala, dali jsme si k tomu brusinky. Byla to moc dobrá kombinace :yes:. Dávám Ti kulatého 40. bodíka a přidávám fotečku ;-).

martiline:S brusinkami taky skvělá kombinace.;-) Díky za vyzkoušení:-K

Dnešní oběd. Dobrota. Děckata hermelín tedy nemusí, tak nám dospělým hermelín a jim eidam. Obojí bylo moc dobré :-). Přílohou byly brambory na cibulce ... ale jen jako malý doplněk :-). Jako třešnička na dortu byl brusinkový džem. :-)

p-e-t-r-a:Jsem ráda, že chutnalo:yes:;-)

Tak tohle je neskutečná dobrota, děkuji za tip :yes:

Moc pěkné, krásné foto, úžasné;-):yes:

:yes::-p to je krása:-K

krásné:-p:yes::yes:

fantastická fotka, je lepší,jak originál:yes:

S radostou potvrdzujem, ze je to senzacna pochutka. Najradsej tu omacku robim s cerstvych ribezli, ktore nam rastu cez sezonu priamo v zahrade:-)

Lubo54:Lubo nic se nestalo:-K Opravdu nejsem ta, která by se musela chlubit cizím peřím;-) A když už jste to připravoval 5x, můžete potvrdit, že je to dobrota, že;-):-p

:yes:to je krááásný boban:-O:yes::yes: a ten vytékající sýr.. hmm.. ten je přímo sexy..k sežrá..:-8:-8:-p;-):-D

Dočítal som...ospravedlňujem sa

:-O To vypadá výborně :-K:yes:

Tématické fráze:
kuskusove recepty, jak dlouho péct hermelín, kuskus s omáčkou, na kolik stupnu pect kuskus, hermelín lídl, jak dlouho péct hermelín v troubě, hermelin s kuskusem, casa rinaldi balzamikový krém, kuskus s hermelínem, omáčka k hermelínu, peceny hermelin z lidlu, recepta na kuskus, lidl hermelín, recepta z kuskusu, rybízovou brusinky, srnčí ve slané krustě, akce hyperalbert, martiline, kuchařské recepty z lidlu, syr obaleny v kuskusu

Suroviny:
sýr hermelín, kuskus, vejce, zavařenina rybízová, ocet balsamiko, sůl, pepř, tymián

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu