Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrovo - masová směs

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Montanka Montanka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 233 kJ /
1 251 kcal
Bílkoviny178,33 g
Tuky26,62 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 726 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy69,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek. Krok 2: Přidáme maso na nudličky a osmahneme, osolíme, opepříme, podlijeme vodou, nasypeme bylinky, dr. kmín a dusíme. Krok 3: Když je maso napůl měkké, přidáme na nudličky pokrájená játra. Opět dusíme. Po asi 10 minutách přidáme na kostičky nakrájená rajčata. Znovu přiklopíme. Krok 4: Když jsou játra hotová, přidáme na kolečka nakrájený pórek, papriky na nudličky, žampiony na plátky, kečup a sojovku. Podusíme, pokud se nám na závěr omáčka zdá příliš tekutá, zahustíme trochou solamylu.

Zveřejněno 12. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrovo - masová směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Vqz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrovo - masová směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Vqz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
masova smes, jatrova smes, masová směs s játry,, směs masa a játer, játra a vepř.maso směs, spindlerovska smes s jatry, jatrovo veprovy gulas, masová směs recept, jatrova smes s vepřovým masem, směs z jater a masa, masove smesi z veproveho kureciho a jater, vepřové maso v játrové omáčce, játrovo-masová směs, recepty na masové směsi, ˇasová směs s játry, játrová směs s, masová směs po pytlácku, čínská směs z jater, smes masa veprove hovezi a jatra, veprova masova smes s játry

Suroviny:
játra vepřová, maso vepřové, pórek, paprika čerstvá červená, rajče, žampióny, kečup sladký, omáčka sojová, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín celý, olej, bazalka čerstvá, koření oregáno, solamyl

Přidat fotografie receptu