Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 849 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,65 g |
Tuky | 4,04 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tamarindová omáčka k uzenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgDz
Moje poznámka
Tamarindová omáčka k uzenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgDz
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 2 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 7 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 37 minutami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 59 minutami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 1 hodinou
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 1 hodinou
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 1 hodinou
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 2 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 2 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 5 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 5 hodinami
Tématické fráze:
tamarinová omáčka,
šťáva k uzenému masu,
přílohy k uzenému masu,
sos k uzenemu,
příloha k uzenému masu,
tamarindová šťáva,
stava k uzenemu,
recepty s tamarindem,
uzené maso recepty,
co k uzenému,
uzené maso se sosem,
co k uzenýmu,
sos nebo omáčka k uzenému,
jak udělat sos k masu,
omáčky k vařenému masu,
sos k masu,
omáčka k uzenýmu masu,
recepty z uzeného masa,
omáčky k masu,
tamarinova stava
Suroviny:
tamarind sladký,
vývar,
zázvor čerstvý,
cukr třtinový,
chilli,
omáčka sojová,
koriandr sušený,
badyán,
skořice,
koření hřebíček
Komentáře (3)