Suroviny
Porce: porce pro dva
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 515 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,48 g |
Tuky | 13,56 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 143,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výtečné lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6VJN
Moje poznámka
Výtečné lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6VJN
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 49 minutami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 9 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 13 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 14 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 14 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 15 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 16 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 16 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 20 hodinami
Tématické fráze:
lívanečky recept,
livanečky z pohankové mouky,
lívanečky,
lívanečky top recepty,
pohankové lívanečky,
výtečné recepty,
recept lívanečky,
lívanečky s pohankovou špaldovou moukou,
recept livanečky z pohankové mouky,
lívanečky top,
špaldové lívanečky,
livanečky ze špaldové mouky,
recepr lívanečky,
top recepty lívanečky,
pohanka recepr,
top lívanečky,
pohankové livanečky top recepty,
výtečné,
livance recepr,
recepr na rybizovou marmeladu
Suroviny:
mouka pohanková,
vejce,
mléko,
cukr třtinový,
prášek do pečiva,
skořice mletá
Komentáře (6)