Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh po šumavsku

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kamili Kamili

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 767 kJ /
900 kcal
Bílkoviny7,51 g
Tuky79,48 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 251 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy14,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruhy osolíme, obalíme v mouce, podusíme na másle s nakrájenými žampiony. Krok 2: Potom přilijeme víno, přidáme sardelovou pastu utřenou s trochou másla a pokapeme citronovou šťávou. Nakonec zjemníme smetanou.

Zveřejněno 14. 2. 2013

Poznámka autorky Kamili

podáváme s opékanými brambory s bylinkami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh po šumavsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wg4X

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh po šumavsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wg4X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

spagetka: A nepřebije, fakt ne, záleží, kolik jí dáš. Já dělala 1 pstruha, dala jsem malou lžičku a fakt ta žampionová příloha s tou pastou nemá chybu. Já jsem v určité chvilce pstruha z pánve přesměrovala na pár minut do trouby na gril. Paráda, fakt :-)

Chtěla jsem vložit recept a ejhle, našla jsem stejný. :-) takže velmi ráda přidávám foto a plusík a pochvalu za skvěloý oběd :-)

mně se recept líbí;-):yes: nemyslím si, že by trocha sardelové pasty potlačila chuť rybky;-)

náhodou to vypadá krásně:-) sto lidí, sto chutí:-):yes:

spagetka: té sardelové pasty se tam dá jen trošku, takže to v žádném případě chuť pstruhu nepřebije..bylo to vynikající :-)

Teda nikdy bych k rybě nedala sardelovou pastu, dyk to přebije jakoukoli chuť té které ryby......Sardel je už sama o sobě výrazně aromatická a prostě samostatná. Pochybuju, že to na Šumavě viděli a škoda pstruhu, kterého miluju. Toť můj názor.......

Tématické fráze:
pstruh v mouce, pstruh obaleny v mouce, pasta na pstruha, pstru v mouce, obalený pstruh, pstru na másle, pstruh po pytlácku recept, příloha k pstruhu, obalenej pstruh v mouce, recepty babicve dobroty ryby pstruh, pstruh pošumavsku, ryby po pytlácku, pstruh recepty, pstru recepty cz, pstru recepty cz, pstruh na sardelové pastě, pstruh obalemý v mouce, pstru recepty, pstuh obalený v mouce, pstru na gril

Suroviny:
pstruh, máslo, smetana, víno bílé, pasta sardelová, žampióny, citron, sůl, mouka hladká

Přidat fotografie receptu