Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík Karlík

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vezmeme králíka a naporcujeme ho. Zadní stehýnka nasolíme a potřeme česnekem. Obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme. Podáváme s brambory které lehce posypem sušeným libečkem.

Zveřejněno 17. 2. 2013

Poznámka autora cekrops

Já dnes smažil tři stehýnka. To třetí bylo od králíka Inocence , který měl jen jednu nohu,silikonové uši,místo předních nohou pirátské háky a ocas z papíru. Jo a měl průkaz ZTP.... :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík Karlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JMM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík Karlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JMM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

Jednoduché, rychlé, dobré. :-K

Petra Ku.: Jo.Přední jsou chutnější. Ale já se stejně vždycky raději zakousnu do pořádné zadní kejty ! :-)

cekrops: To víš, že chutnalo, já mám smaženýho králíka nejradši, hlavně přední kytky :-8

Petra Ku.: Tak sláva! Hlavně že chutnalo ! ;-)

Víťo, dneska jsme měli smaženýho králíka (dělala jsem řízky z vykostěných hřbetů) a moc jsme si pošmákli ;-):-8:yes:

No, ten právě není na obzoru. A ty v obchodech na mně působí spíše odpudivě. Musím sehnat domácí zdroj;-)

BILKOVAI: A co ti v tom brání? Stačí dát za ušiska nějakému králíkovi :-)

Víťo, velké chutě mi děláš. Takto usmaženýho králíka jsem léta nejedla. Hned bych si dala :-p:-p:-*:yes:

no tuhle baštu také můžeme:yes::-D vtipný recept, jenom jsi zapomněl napsat, že ho také před přípravou učíme plavat:-D což se ovšem nedaří, neplave a neplave;-)

Takto malá stehýnka se nemusí nařezávat a ani vykostit,je to z mladého králíka,když poměříte vidličku.To je hotové poměrně brzy.A navíc králík domácí je křehký a úplně něco jiného, než kupovaný a rybinou krmený.;-)Popis je úplně normální a z praxe.;-):-)Výborný pokrm.:yes:

cekrops::-D:-D:-D:yes::yes: super:-D:-D:yes: pobavila jsem se:-D;-):yes:

králik je fajn maso, ale ta detailní poprava...můj ty tondo koulanetej:-O to je sadomaso:-O
jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??

cekrops: Kup si mačetu a rosekej ho!:-D:-D. Myslím to stehno:-8. Já taky vždy nakrojím aspoň ke kosti, ať už králičí, nebo kuřecí stehno a peču v troubě;-). Je to úplně jiné a lepší. Zkus;-)

:-*:-*:-*

králíčí řízečky máme rádi, ale stehýnka vykostím a z kostí uvařím ještě i polívečku ;-);-):-D:-D:-D

Tématické fráze:
králík v trojobalu, králík recepty, recept na králíka, predni nohy z kralika, králičí přední nohy recept, králík jak ho vykostit, kralici nohy recept, recepty z králíka, jak upravit králíka, králičí nohy, králičí přední nohy, recepty na králika, jak vykostit kralika, kralici kytky, králičí předek recepty, recepty ze staršího králíka, předni nohy kralík, kralik predni nohy recept, králík přední nohy, jak upravit z králíka

Suroviny:
stehno králičí, brambory, olej, sůl, strouhanka, vejce, mouka

Přidat fotografie receptu