Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 408 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s brynzou a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9wR
Moje poznámka
Brambory s brynzou a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9wR
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 10 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s bryndzou,
bryndzové brambory,
žinčica recepty,
brambory s brynzou,
zapečené brambory s brynzou,
žinčica,
brynza rychlovky,
opečené brambory s brynzou,
jídla s bryndzou,
neco o brynze,
recepty žinčica,
brynza s bramborem,
nové brambory s bryndzou,
žinčica-vaření,
brambory,brynza dle pavlovské,
zapečená pulka brambory s brynzou,
recept losos pavlovská,
brynza s brambory dle pavlovské,
pavlovská recepty,
vaření z bryndzou
Suroviny:
brambory,
brynza,
koření,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (13)