Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory s brynzou a cibulkou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

IvanaLK

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie408 kJ /
98 kcal
Bílkoviny2,50 g
Tuky0,13 g
Vláknina2,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory nakrájíme na menší kousky a uvaříme (nebo uděláme v páře jako já - v tomto případě brambory ochutíme kořením dle libosti již před vložením do parního hrnce. Krok 2: Mezitím nakrájíme cibuli na malé kostičky a osmažíme na troše sádla. Krok 3: Hotové brambory ochutíme (pokud jsme vařili ve vodě). Smícháme s opečenou cibulkou a poklademe brynzou.

Zveřejněno 18. 2. 2013

Poznámka autorky IvanaLK

Doporučuji k tomuto rychlému jídlu zeleninový salát nebo alespoň zeleninovou oblohu.

Je to rychlovka a dobrá brynza je skvělý chuťový zážitek :-)

Receptů by se zajisté našlo hodně, zde jsem našla rcp na zapečené brambory s brynzou, ale takto "vařené" ne. Snad tedy můj recept nebude vadit :-) Zdroj jako takový nemám, prostě jsem měla chuť na něco s brynzou, tak jsem to zkusila s bramborami :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory s brynzou a cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O9wR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory s brynzou a cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O9wR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Mňam, to u nás jde a žinčica? No supééér :-D:-D:-p:yes::yes:

:-K:-K Také si s manželem občas něco takového dáme, i když jíme jinak (převážně syrovou rostlinnou stravu, ale někdy si i něco uvaříme ;-) ) A bryndzu mám moc ráda :-) Přijímám tykání, sama bych si netroufla, je mi 26 a jsem zvyklá hodně vykat :-D

IvanaLK: Ivanka, máme takéto jedlá radi, toto som určite nerobila posledný raz. Poprosím, aby sme si tykali ;-)

Jéééé, tak ja sa ospravedlňujem, mala som to pohľadať...ja som si pamätala, že to boli zemiaky...:-8:-8:-8 ešte raz pardón...
ale to na veci, že je to výborné, nič nemení;-) Ten druhý recept urobím inokedy. ;-) Díky Andrejka za výpomoc:-D;-)

tejaja: Děkuji :-) Máte opět moc pěknou fotku jídla a jsem ráda, že Vám chutnalo :-)

tejaja:Terezko, ale s tou žinčicou jsi to psala u jiného receptu, tady
http://www.toprecepty.cz/recept/32950-brambory-se-...

Výborná záležitosť :yes::yes:;-) Zemiaky som uvarila v šupke a napriek tomu, že niekto zmazal môj predchádzajúci komentár, že mi k tomu pasuje žinčica ( neviem, komu to vadilo ), tak tá žinčica k tomu bola. Máš bodisko ako hrom :-D;-)

Ivi, to muselo být výborné!:-8:yes::yes:Brynzu miluju, takže si tyhle brambory určitě udělám:-p

luky: No záleží hlavně na chuti :-)) Já bych klidně snědla i celé balení :-D Ale odolala jsem a nechala jsem manželovi..Ale pokud je to tak důležité, tak jsem měla 125 g balíček bryndzy a spotřebovala jsem pro sebe malinko větší půlku :-D :-D:-8

Mám ráda takové jednoduché recepty a brynzu miluji!!:yes:

Může to být dobré,ale uvítal bych spíš gramáž bryndzy,mám jí totiž v kelimcich:-8

Magdalenka: Jee, to vypadá skvěle! Děkuji za prima tipy! :-) :yes:

Do podobných som pridala, ako robím bryndzové zemiaky ja. Bryndza a zemiaky sú skvelá kombinácia a s osmaženou cibuľkou tiež!:yes:

Tématické fráze:
zapečené brambory s bryndzou, bryndzové brambory, žinčica recepty, brambory s brynzou, zapečené brambory s brynzou, žinčica, brynza rychlovky, opečené brambory s brynzou, jídla s bryndzou, neco o brynze, recepty žinčica, brynza s bramborem, nové brambory s bryndzou, žinčica-vaření, brambory,brynza dle pavlovské, zapečená pulka brambory s brynzou, recept losos pavlovská, brynza s brambory dle pavlovské, pavlovská recepty, vaření z bryndzou

Suroviny:
brambory, brynza, koření, cibule, sádlo, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu