Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 019 kJ / 5 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,37 g |
Tuky | 237,50 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 2,13 g |
Sodík | 684 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 616,52 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo (Heru) nastrouhejte na hrubém struhadle nebo nakrájejte na plátky.
Krok 2: Přidejte prosátou mouku, cukr, vejce a vypracujte těsto.
Krok 3: Těsto rozválejte - rozmačkejte - na plech s vyšším okrajem (cca 25x40 cm), vyložený pečícím papírem nebo postříkaný sprejem s olejem.
Krok 4: Na těsto rozložte pokrájené ovoce.
Krok 5: Sirup z kompotu, který vám zbyl po okapání broskví, doplňte na 750 ml vodou a uvařte vanilkový pudink.
Krok 6: Ještě horkou hmotu rozetřete na ovoce.
Krok 7: Plech dejte do trouby a pečte asi 35 minut při teplotě 175°C.
Krok 8: Žloutky s cukrem ušlehejte do pěny a přidejte zakysanou smetanu.
Krok 9: Z bílků ušlehejte tuhý sníh a vmíchejte ho do žloutkové pěny.
Krok 10: Rozetřete na upečený koláč a pečte ještě asi 15-20 minut, pokud povrch nezrůžoví.
Zveřejněno 28. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvové řezy se smetanovožloutkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7z4
Moje poznámka
Broskvové řezy se smetanovožloutkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7z4
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 13 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 1 hodinou
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 8 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 12 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 12 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 13 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 14 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 17 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 18 hodinami
Tématické fráze:
broskvové řezy,
broskvový sirup recept,
broskvové řezy se zakysanou smetanou,
broskvový sirup,
domácí broskvový sirup,
řezy s broskvemi,
domácí broskvový sirup recept,
broskvové řezy se sněhem,
kolace,buchty,rezy z broskví,
domácí broskvový sirup-recept,
dobrý žezy,
sirup z broskví recepty,
broskovy rez,
broskový sirup,
recept na broskvový sirup,
výborný recept na broskvové řezy,
broskvove sirupy,
recept na terámisu,
broskvové žezy,
řezy s s broskvemi
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
broskve,
pudink vanilkový,
kompot,
voda,
vejce,
cukr krystal,
smetana zakysaná
Komentáře (26)