Postup přípravy
Krok 1: Plátky trochu naklepeme, osolíme a opepříme.
Krok 2: Na každý dáme trochu zelí, kousek cibule a slaniny, svineme a převážeme nití jako ptáčky.
Krok 3: Obalíme je v mouce a opečeme na tuku ze všech stran.
Krok 4: Přidáme drobně krájenou cibuli, opražíme ji a podlijeme.
Krok 5: Spolu se závitky vše udusíme doměkka a před koncem přidáme smetanu. Ze všech závitků před podáváním sundáme nitě.
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruské datle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNq4
Moje poznámka
Ruské datle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNq4
Nejnovější recepty
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou
Přidáno před 8 hodinami
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno 22. 4. 2025 10:05
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno 22. 4. 2025 06:00
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 42 minutami
Koprová omáčka
starky59 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
TerezaD před 3 hodinami
Závin se zelím a anglickou slaninou
Alicia8 před 7 hodinami
Uzená cibulačka se šalvějí
Raymond před 7 hodinami
Vajíčkový salát
Slavista62 před 9 hodinami
Pochválená játra
Slavista62 před 9 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Slavista62 před 9 hodinami
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 19 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 21 hodinami
Tématické fráze:
datle recepty,
ruská hovězí pečeně,
datle recept,
recepty z datlí,
ruský šašlik recept,
ruské recepty,
recept datle,
datle,
recepty datle,
ruský šašlik,
ruské cukroví,
ruské maso recept,
recept na datle,
ruska kucharka,
hovězí pečeně ruska,
ruska hovezi pecene-recept,
ruská hovězí pečeně recept,
recept na ruský šašlik,
recept z datlí,
recepti na svíčkovou
Suroviny:
maso hovězí,
zelí kysané,
cibule,
slanina,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk,
smetana
Komentáře (8)