Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehna v kyselém zelí

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 625 kJ /
2 300 kcal
Bílkoviny52,02 g
Tuky87,67 g
Vláknina64,88 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 9,70 g
Sůl24,00 g
Sacharidy295,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky očistíme, rozrežeme na štvrťky a uvaríme na polovicu. Krok 2: Stehná prešpikujeme narezaným cesnakom, posypeme rascou a paprikou a osolíme. Krok 3: Na vymastený pekáč rozložíme kyslú kapustu, posypeme ju kockami slaniny a uložíme stehná. Podlejeme 1 dl vody, zakryjeme a pečieme pri 200°C asi 30 minút. Krok 4: Potom stehná obložíme štvrťkami zemiakov, posypeme ich grilovacím korením a odkryté dopečieme, kým nechytia farbu.

Zveřejněno 5. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna v kyselém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JyN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna v kyselém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JyN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Simona.: Ďakujem, som rada, že chutilo. :-) K rasci dopíšem aj český preklad. :-D;-)

Simona.:také mám ráda slovenštinu:-*Je taková jemná a moc milá:-KRecept se mi líbí,toto jídlo je i u nás v oblibě:-p:yes:

To tejaja: výborný recept.Připravovala jsem to poprvé,trošku jsem nevěděla,co je to rasca,ale to je detail.Slovenština mi je milá a lahodná na sluch i na čtení.A co nevím,to si najdu-jsem přece na NETu.Vařila jsem to pro 5 lidí a všem chutnalo.Díky! Simona.

Jana Remkova: Janka, dakujem za fotku aj komentík :-8;-)

Dělávám často, Terezko;-). Mi stačí jako příloha to zelíčko a zrovna včera jsem ochutnala první naložené. Je skvělé. Přidávám foto a plusík:-)

:-D:-DJá robím kurča, plnené kyslou kapustou, pridam nakrájanu cibuľu,na malé kocky pálivú klobásu a tým to kurča napchám, ostatné robím ako ty:-p:-p:-D

Zkusila jsem tento recept se stehny z krůty.Peče se to sice déle ale je to OK

tejaja: To není třeba mám pusu, teda klávesnici,:-D když nevím, tak se zeptám nebo překladač, co je na tom hrozné:-? Slovensky rozumím, ale nerozumím úplně všem výrazům, proč se za to stydět:-?

tejaja: :-K:-K:-K děkuju za slovenštinu :-) mám ji moc ráda :-K škoda, že už jí je u nás tak málo slyšet :-K

Ďakujem všetkým, ktorí sa zastali slovenčiny :-8 Nemám problém písať česky, ale nevidím na to dôvod. Napriek mnohým odchýlkam sú slovenčina a čeština tak podobné jazyky, že nie je problém navzájom si rozumieť.
Zdenka, prečo je názov v češtine, to vám bolo vysvetlené. A ak by ste predsa len mali problém, môžem poskytnúť niekoľko hodín vyučovania ;-)

Terezka, ukladám. Z cesnakom som ešte nerobila, musí to byť mňam:-p a +:yes:

Danca, máš 100 % pravdu;-):yes:

Danca: faaakt? :-O

BILKOVAI: Souhlas:-!:yes: ( a ještě navíc je slovenština ohromně sexy...:-8;-) )

Slovenky, pište slovensky.:-)) Je to krásný mazlivý jazyk a ve slovenském podání je i ten recept takový....vymazlenější,mňamkovější ;-) Pro mně Češi a Slováci jsou jako jeden;-):yes:

Tématické fráze:
kuře pečené na kyselém zelí, kuřecí stehna na zelí, kuřecí stehna v zelí, kuřecí stehno se zelím, kuřecí stehna se zelím, kureci stehna na cervenem zeli, pečené kuře na kyselém zelí, kureci stehno na zeli, kruti stehno na kyselem zeli, kuřecí stehna recepty, zelí s kuřecími stehny, recept kuřecí stehna na zelí, recepty kuřecí stehna na zelí, kuře na kyselém zelí, kuřecí stehna pečená na kyselém zelí, kuřecí stehná, kuřecí stehna na zelí recept, kyselé zelí recept, kuře na kyselém zelí recept, pecene kureci stehno na kyselem zeli

Suroviny:
zelí kysané, slanina uzená, česnek, kuřecí stehenní řízky, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, kmín mletý, brambory, koření grilovací

Přidat fotografie receptu