Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky nebo rohlíky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Zdenka +++ Zdenka +++

Středně náročný

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 15 min

135 min (120 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 15 kusů

15kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 899 kJ /
2 127 kcal
Bílkoviny57,50 g
Tuky43,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekárny dáme vlažnou vodu, olej, mouku, do jednoho rohu sůl, do druhého rohu cukr, doprostřed udělám do mouky důlek a dám kvasnice a zahrnu. Zapnu program příprava těsta. Krok 2: Po nakynutí přendám na vál a tvaruji rohlíky nebo bulky. Mouka na podmoučení těsta. Krok 3: Nechám ještě tak asi 10-15 minut kynout. Krok 4: Potřu rozšlehaným vejcem a posolím hrubozrnou solí nebo nechám jen tak. Peču na 200 °C asi 15 minut.

Zveřejněno 7. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulky nebo rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykZP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulky nebo rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykZP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

diky za napady...nakonci jsem to tak nerozvalela a vysla mi z toho takova mensi bagetka:-* ale musim rict, ze testo je mooooc dobře, fakt chutna vyborne, moc chvalim...:yes::yes::yes:

cathleen:jj klidně dej

Zdenka +++: Zdeni, dám nový odkaz, jestli můžu ;-)
http://www.pekarnomanie.cz/rohliky-tvarovani/
Mám stránky nové (se starými a už i novými recepty), ty staré stranky chci brzo zavřít.

piskaa: ROHLIKY TAKHLE http://www.primapekarna.estranky.cz/fotoalbum/f-o-...
a na bulky používám kolečko co se s ním rozpůluje jablíčko na osminky

dobry den, zrovna mam v troube, zeptam se, jak rohliky motate???nebo jak delate ty bulky, aby tam byl ten vzor??:)))) dekuji za info:-K

Lucie:10-15 minut:-K at chutnají :-K:-K

Děkuji Alexiss. Jak dlouho těsto necháte kynout po zpracování?

Lucie: Jestli mohu- pekárnu nemám, peču chleba, bagety, dalamánky- zkouším různé recepty odsud, bez pekárny. Sušené droždí rozmíchám s ostatními sypkými přísadami v mouce, čerstvé nechám vzkypět v udaném množství vody s cukrem. Zadělávám ručně nebo šlehačem (spirály). Zatím se vše povedlo. :-p:-)):-))

Lucie:omlouvám se ale to bohužel nemám postup bez pekárny.Já dělám vše v pekárně.:-K

Máte postup přípravy těsta bez pekárny? Děkuji. Http://www.toprecepty.cz

Zdeni, dělám pečivo také s vodou, je daleko vzdušnější a chutnější než s mlékem, někdy dávám také olej, někdy sádlo, nebo nějaký margarín(co je doma)a vždycky jsou dobré:yes: Dávám ti 2.bod:yes:

Jana Remkova:Jani,děkuji dneska už je dělám potřetí zrovna se mě v pekárně dělá těsto:-K

:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
rohlikové bulky, jak na domácí rohlíky, bulky a pod., selský rohlík recept, domácí rohlíky a bulky, domácí rohlíky a bulky, domácí rohlíky olej, selské rohlíky, domácí pečivo rohlíky bulky, príprava testa na rohliky, rohliky z oleje, bulky z domácí pekárny, rohlíky s olejem a vodou, domácí rohlíky s olejem, domací selské rohlíky, příprava rohlíku, bulky mouka voda olej, domácí rohlíky,bulky, rohliky s olejem a hl.mouky, pečivo bez pekárny rohlíky,bulky, selský rohlík-recept

Suroviny:
mouka hladká, olej, sůl, kvasnice, cukr, voda

Přidat fotografie receptu