Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře "Hermeliš"

Hodnocení receptu je 4,3 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 834 kJ /
1 873 kcal
Bílkoviny359,58 g
Tuky43,60 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 873 mg
Sodík 3,10 g
Sůl7,84 g
Sacharidy10,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso a hermelín nakrájíme na kostky 2 x 2cm a dáme společně do mísy. Přisypeme polovinu sáčku polévky, přidáme jogurt a rukama dobře promícháme. Krok 2: Podle chuti okořeníme podravkou, ještě jednou promícháme a vyklopíme do zapékací nádoby (nemusíme vymazávat!). Krok 3: Tu pak vložíme do rozehřáté trouby a na 175°C pečeme odkryté asi 20-25 minut. Ne déle, vypekla by se šťáva a maso by bylo vysušené! Podáváme s vařenými brambory.

Zveřejněno 9. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře "Hermeliš"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Jor

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře "Hermeliš"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Jor

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

:yes::-K

moc hezké, Dani:-K:-):yes:

Danco, moc pěkný receptík, posílám bodíka:yes:

1974andrea: rychlovka to teda je:-), navíc moc dobrá! Za použití "pytlíkovky" se vůbec nestydím, myslím si, že když člověk potřebuje nebo chce uvařit rychle a vybere si kvalitní značku, tak není důvod se takovým výrobkům vyhýbat:-K

Danca:Ale vždyť právě s tou vychytávkou je to super rychlovka, přece když chci něco rychle, nebudu se předem ještě dělat s liškovou omáčkou, a i těch lišek by mi do toho bylo líto, zas tolik jich nemám;-)

spagetka: já už právě nemám ŽÁDNÉ houby...:-( Je pravda, že s čerstvýma by to bylo ještě o třídu výš, ale my jsme si i tak moc pochutnali:-p

Osobně bych dala vlastní houby, ale je fakt, že lišky nemám ;-)

Víťa: na okořenění, zahuštění a pro houbičkovou chuť...;-)Lišky přímo z lesa jsem neměla už asi sto let, tak je tohle takové náhradní řešení, ale vůbec není špatné;-)

Dančo, to musí být lahoda, samé dobré ingredience a nám by chutnalo-nezbývá, než vyzkoušet a dát ti 2.bod:yes:

A ta polovina sáčku inst.polévky tam je proč?:-/

A to může býti dobré Dančo:yes:

Tématické fráze:
kuře hermeliš, babicovi dobroty z 9. 3. 13- recepty, recepty na dobré kuře čertovo, babské kuře, babica kure v jogurtu brambory, kuře s liškami, recept na kuře, babicovy recepty kuře na jogurtu, babicovy recepty kuře v jogurtu, babica kure jogurt paprika brambory, kuře lišky, kuře hermelin brambory, kure hermelin jogurt

Suroviny:
prsa kuřecí, sýr hermelín, jogurt smetanový, podravka

Přidat fotografie receptu