Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělský ptáček – Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7PK
Moje poznámka
Španělský ptáček – Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7PK
Nejnovější recepty
Mrkvové řezy s mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Pstruh na bylinkách
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé máslové sušenky
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s fetou a rukolou
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová krkovička se špenátem a červenou řepou
Přidáno před 20 hodinami
Husí játra na špeku s kedlubnou a žampiony (pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční špagety Carbonara
Neregistrovaný před 1 minutou
Jahodové knedlíky ze spařovaného těsta
Neregistrovaný před 2 minutami
Sýrové muffiny s uzeným masem
Neregistrovaný před 3 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Neregistrovaný před 4 minutami
Rychlá polévka s vajíčkem
Neregistrovaný před 6 minutami
Pečená vepřová žebra Long time
Neregistrovaný před 6 minutami
Lasagne se špenátem
Neregistrovaný před 8 minutami
Svíčková na smetaně
Neregistrovaný před 9 minutami
Mořská štika s čínským zelím Pak choi
Neregistrovaný před 10 minutami
Karamelové větrníky
Neregistrovaný před 12 minutami
Tématické fráze:
spanelsky ptacek v troube,
španělské ptáčky v troubě,
španělský ptáček do trouby,
španělský ptáček,
španělský ptáček,
španělský ptáček recept,
španělský ptáček babica,
španělsky ptáček z trouby,
jak dlouho vařit ptacky,
španělské ptáčky babica,
španělské ptáčky recept,
spanelský ptáček v remosce,
spanělský ptáček z hovězího,
recept na španělské ptáčky,
ptacci v troube,
španělské ptáčky v remosce,
ptáčci z trouby,
spánelske ptáčky honzova inspirace,
ptáčky z trouby,
ptacci.v troube
Suroviny:
hovězí zadní,
omáčka worcesterová,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
vejce,
párky,
okurky sterilované,
slanina anglická,
cibule,
paprika sušená sladká,
jíška,
olej,
voda
Komentáře (24)