Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ruza52

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie33 026 kJ /
7 893 kcal
Bílkoviny1 295,12 g
Tuky273,23 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 4,23 g
Sodík 3,26 g
Sůl6,50 g
Sacharidy30,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opražíme cibuli, přidame maso a necháme pořádně orestovat, až pustí štávu. Krok 2: Přidáme dvě lžíce koření a malinko podlijeme domácim vývarem, necháme dusit a po chvilce přidáme džem a promícháme. Krok 3: Podusíme a zahustíme moukou s vodou. Asi po 10 minutách nalijeme víno a necháme přejít varem. Krok 4: Knedlíky jsem dělal v mikrovlnce, s přidáním petrželky a muškátového květu, ozdobení vidíte.

Zveřejněno 9. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJxR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJxR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

dnes jdu na to s tím rozdílem, že mám kližku a hodím to do pomalého hrnce :-) jsme zvědavá ...

Dělám na šípkové marmeládě. Ale jak vidím, jde to i s rybízem.

...podávám s ve víně marinovanými hruškami...

to je krása:-8:-K:-):yes::yes:

no to pochopitelně musí být skvělé:yes::-D bohužel ale nemám toho divočáka:-S tak až bude, tak bude:-p

Mňam;-);-);-)

Dělám velmi podobně, místo samotné rybízové zavařeniny používám rybíz á la brusinky a je to vynikající. Používám i do guláše:yes: Jen bych asi více rozepsala a upřesnila ten postup;-)

ruža52:Díky 9. 3. 2013 22:23
kristyna g.:

:yes: vypada to moc pěkně, divočáka mam jestě v mražaku, takže vyzkousim :):-);-):yes:

Tématické fráze:
omáčka z divočáka, omacky z divocaka, divočina recepty divočák, divočak omáčka, divočák recepty, recepty z divočáka, svíčková z divočáka, omáčka na divoko, oméčky z divočáka, recept na omáčku z divočáka, omacka na divocaka, recepty na divocaka, divočák na divoko recept, divočak recept, recept na divočinu divočák, divočák s bramborovým knedlíky, divočák omáčky recepty, kanec s rybizovou omackou, kančí na víně s rybízovou omáčkou, gulas s divocaka a brusinky

Suroviny:
plec vepřová, cibule, koření divočina, džem rybízová, sůl, pepř, víno červené, vývar, mouka, paprika čerstvá červená, cibule, petrželka

Přidat fotografie receptu