Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 710 kJ / 1 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,06 g |
Tuky | 34,43 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 649 mg |
Sodík | 5,28 g |
Sůl | 12,21 g |
Sacharidy | 116,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vývar bez zeleniny se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZYM
Moje poznámka
Uzený vývar bez zeleniny se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZYM
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 17 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 21 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 1 hodinou
Jablečná bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 12 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 13 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 13 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Tématické fráze:
domácí uzený vývar,
polévka bez zeleniny,
polivka se strouhankem,
vyvar bez zeleniny,
uzeny vyvar bez zeleniny,
uzený vývar recept,
uzeny vyvar,
babicovy dobroty recepty 11.3.2013 čočková bábovka,
silny uzeny vyvar,
vývar uzeneho recepty,
kuřecí vývar bez zeleniny,
uzený vývar ...polévky,
uzen polívka,
polevka z uzen,
uzena polevka bez zeleniny,
stouhani do polevky,
silný domácí uzený vývar,
polivka bez zeleniny,
polévka se strouhankem,
stouhánek do polévky
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
voda,
pepř,
koření nové koření,
podravka,
sůl,
mouka hrubá,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (6)