Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,13 g |
Tuky | 1,26 g |
Vláknina | 26,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 50,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky na celeru s pečeným česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZ1M
Moje poznámka
Vepřové ocásky na celeru s pečeným česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZ1M
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 14 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 1 hodinou
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 1 hodinou
Šunkofleky
hortenzie před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 3 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 3 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 4 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 5 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 7 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové ocásky,
vepřové ocásky recept,
vepřové masité ocásky recepty,
vepřový ocásek recept,
vepřové maso s pečeným česnekem,
recepty maso ocásek,
co uvařit z vepřového ocásku,
vepřové ocásky v pomalém hrnci,
recepty veprove ocasky,
vepřový ocásek recepty,
veprove na celeru,
řízky z ocásků,
jak uvařit špis,
celer, jak ho uchovat,
řízek z vepřových ocásků,
recept na vepřový chvostik,
vepřový ocásek-foto,
vepřové ocásky na česneku,
tecept na veprove ocasky,
řízky z vepřových ocásků
Suroviny:
ocas vepřový,
celer,
česnek,
cibule,
rozmarýn čerstvý,
pivo černé,
kmín drcený,
pepř,
sůl
Komentáře (15)