Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelený čtvrtek s jáhlami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

JaneeS

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 808 kJ /
1 388 kcal
Bílkoviny55,00 g
Tuky9,25 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy250,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme si jáhly a čočku zvlášť. Krok 2: Na olivovém oleji si osmahneme špenát a přidáme uvařenou čočku. Krok 3: Dochutíme a přimícháme jáhly.

Zveřejněno 20. 3. 2013

Poznámka autorky JaneeS

Můžeme posypat nastrouhaným sýrem, v mém případě hermelín.

Skvěle chutná i k tofu či tempehu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelený čtvrtek s jáhlami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pVr6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelený čtvrtek s jáhlami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pVr6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty na zelený čtvrtek, zelený čtvrtek recepty, co uvařit na zelený čtvrtek, zelený čtvrtek, zelený čtvrtek maso, recepty s jáhlami, recept na zelený čtvrtek, čočka s jáhlami, recept na červenou čočku s jáhlami, recepty na zelený čtvrtek, recepty s jáhlemi, co je zakazano na zeleny ctvrtek, recepty květákové placičky s jáhlami, recepty zelený čtvrtek, maso s jáhlemi, recepty na zelená čtvrtek, špenát s jahlama, pomazánka s jáhlami, co s jahlami, spenat na zeleny ctvrtek

Suroviny:
jáhly, voda, špenát listový, čočka červená, voda, sýr tvrdý, sýr hermelín, tofu, tempeh, sůl bylinková, olej olivový, omáčka sojová tamari

Přidat fotografie receptu