Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 917 kJ / 2 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,46 g |
| Tuky | 100,93 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 631 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 403,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Moje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 1 hodinou
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s česnekem
ricci před 13 minutami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 56 minutami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 1 hodinou
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 1 hodinou
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 8 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 9 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 13 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 14 hodinami
Tématické fráze:
dort srdce zdobený krémem,
dort s ružemi,
dort srdce,
krémový dort srdce,
srdce dort zdobený krémem,
dorty s růžemi,
krémové dorty srdce,
dort srdce s krémem,
dort srdce recept,
dort s marcipánovými růžemi,
dort krémové srdce,
dorty ve tvaru srdce,
zdobení dortu růžemi,
krémové růžičky po celém dortě,
dort ve tvaru srdce,
dort srdce kremovy,
marcipánový dort s růžemi,
dort s krémovými růžemi,
marcipánový dort ve tvaru srdce,
dort srdce krémové
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
sůl,
esence vanilková,
šťáva z kompotu,
šlehačka,
pudink vanilkový bez vaření,
ztužovač šlehačky,
máslo,
pudink vanilkový,
mléko,
cukr krupice,
koňak vaječný,
kompot broskvový,
smartflex,
potravinářské barvivo,
rum
Komentáře (7)
Strettka, pod potahovku taky používám máslový krém. Dort plním jak ty šlehačkovým krémem a boky máslovým. Ten mantinel jsem nedělala.
ABY KRÉM POD MARCIPÁNEM NETEKL:
Pod marcipán - na boky dortu v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
Krém pod marcipán je nejlepší máslový – nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale POZOR
Pokud je Z MLÉKA stává se, že MARCIPÁN TEČE.
Strettka, tvému precizně napsanému receptu a krásnému dortíku posílám velkého boďana.
Ty růžičky jsou fantastické.