Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ricottový tuňák s řeřichovým bramborem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 886 kJ /
1 168 kcal
Bílkoviny58,75 g
Tuky42,40 g
Vláknina14,45 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,81 g
Sacharidy130,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tuňáka slijeme (šťávu schováme na brambory), smícháme s ricottou, nasekanou petrželkou, vejcem a strouhankou. Opepříme a lehce osolíme. Krok 2: Vytvarujeme 8 placiček a pečeme při 200°C 30min. Krok 3: Mezitím si uvaříme brambory, rozšťoucháme se šťávou z tuňáka a vmícháme řeřichu.

Zveřejněno 3. 4. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ricottový tuňák s řeřichovým bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0oYG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ricottový tuňák s řeřichovým bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0oYG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Moc príma dobrota,krásně připravená:-p:yes::-K

Prima recept:yes:+

Moc hezké a opravdu krásně naservírované:yes:

Ty máš TAK neotřelé nápady... a moc hezky servíruješ a fotíš :yes:

Tématické fráze:
600g tuňáka, steak z tuňáka s ricottou, tunak 600g, recepty z tuňáka, dobroty z tunaku, tuňák s brambory

Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě, sýr ricotta, petrželka, strouhanka kukuřičná, brambory, řeřicha

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu