Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

sebastianna

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 477 kJ /
3 938 kcal
Bílkoviny239,18 g
Tuky120,00 g
Vláknina30,28 g
Cholesterol 884 mg
Sodík 2,89 g
Sůl6,54 g
Sacharidy461,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nadrobno nakrájenou cibuli nechte zesklovatět spolu s rozmačkaným česnekem na olivovém oleji. česnek odstraňte, aby nezhořkl. Pak přidejte nakrájenou nadrobno klobásu, chvilku opékejte. Pak přidejte asi 1 dcl bílého vína, nechte ho odpařit. Přilijte protlak a asi půl hodiny vařte na mírném plameni až omáčka zhoustne. Krok 2: Mezitím si připravte náplň z ricotty- můžete použít i tučný tvaroh místo ricotty. V misce promíchejte ricottu, asi 2 lžíce parmezánu, nasekanou petrželku, vejce, trochu soli a pepře, mozzarellu nakrájenou na malé kostičky. Krok 3: V osolené vodě uvařte těstoviny al dente. Až trochu zchladnou, naplňte je sýrovou náplní. Krok 4: Do zapékací mísy dejte na dno trochu rajčatové omáčky, na tu vyskládejte naplněné těstoviny, zalijte zbylou omáčkou a bohatě posypte parmezánem. Krok 5: V troubě předehřáté na 200 stupňů nechte pár minut gratinovat. Je to pracnější, ale výborné. Recept od italské tetičky. Dobrou chuť!

Zveřejněno 9. 4. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WKQ4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WKQ4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Jitkas:jedla jsem je u tety letos o Velikonocich a byla tam italska salsiccia, mas pravdu, ale ne cerstva, klasicka susena klobasa. smele bych tam dala jakoukoli suchou mirne pikantni ceskou klobasu pokrajenou na drobno

Jako zizala, mene prace, vysledek perfektni.Ta klobasa myslim, ze by mela byt italska cerstva salsiccia.

Canelloni nepředvářím, lépe se plní. Když se dá kolem nich hodně omáčky, "uvaří se" během pečení dostatečně.

to bude veliká dobrota:-p;-):-):yes::yes:

Tématické fráze:
italské klobásy, recept na italské cannelloni, recepty na italské canneloni, italské canneloni, italské klobásy recept, italské canneloni recepty, italské canellon, recepty na italské klobásy, canelloni nebo velké trubky/paccheroni/

Suroviny:
sýr uzená mozzarella, sýr ricotta, těstoviny, protlak rajčatový, klobása, petrželka zelená, vejce, česnek, cibule, víno bílé, parmazán, olej olivový, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu