Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 274 kJ / 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,50 g |
| Tuky | 6,55 g |
| Vláknina | 1,10 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 238 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso popepříme a dáme do chladničky odležet minimálně na 2 hodiny. Pánvičku rozpálíme "tak akorát", potřeme lehce olejem a vložíme maso.
Krok 2: Osolíme. Smažíme 5 minut z každé strany. Podáváme s brambory nebo s čím chcete.
Zveřejněno 15. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Moje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 14 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 16 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 3 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 7 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 8 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 9 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 9 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 9 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 10 hodinami
Tématické fráze:
recept na steaky,
top recept steak,
myslivecké fotky stare,
ceho se dela stara myslivecka recepty,
recept na stejky z veproviho masa,
chuck flap steak recept,
chuck flap recept,
pondelni recepty,
uzasny steak recept,
top recepty steak,
recept na steak pro chlapa
Suroviny:
hovězí zadní,
brambory,
tatarská omáčka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
To prý říkával můj děda, měl rád kus dobré flákoty přes celý talíř a k tomu 1 brambůrku, aby se neřeklo.
A proč je steak pondělní? - to jako že co zbylo od neděle?