Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 274 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,50 g |
Tuky | 6,55 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso popepříme a dáme do chladničky odležet minimálně na 2 hodiny. Pánvičku rozpálíme "tak akorát", potřeme lehce olejem a vložíme maso.
Krok 2: Osolíme. Smažíme 5 minut z každé strany. Podáváme s brambory nebo s čím chcete.
Zveřejněno 15. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Moje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 6 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 15 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 5 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 6 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 6 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 6 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 7 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 8 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 9 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 10 hodinami
Tématické fráze:
recept na steaky,
top recept steak,
myslivecké fotky stare,
ceho se dela stara myslivecka recepty,
recept na stejky z veproviho masa,
chuck flap steak recept,
chuck flap recept,
pondelni recepty,
uzasny steak recept,
top recepty steak,
recept na steak pro chlapa
Suroviny:
hovězí zadní,
brambory,
tatarská omáčka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (19)