Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělní steak

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 274 kJ /
544 kcal
Bílkoviny112,50 g
Tuky6,55 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy8,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso popepříme a dáme do chladničky odležet minimálně na 2 hodiny. Pánvičku rozpálíme "tak akorát", potřeme lehce olejem a vložíme maso. Krok 2: Osolíme. Smažíme 5 minut z každé strany. Podáváme s brambory nebo s čím chcete.

Zveřejněno 15. 4. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pondělní steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yAmg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pondělní steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yAmg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Stará Myslivecká : československy ?:-)

Stará Myslivecká :abyste si v rámci svého zdraví ale neublížila, máme o vás starost :-O:-O:-O:-(:-(:-(:-D:-D:-D:-D

Stará Myslivecká 29. 6. 2013 19:36
tejaja: Presně to isté som chcela povedať ;-)

Stará Myslivecká : Keď je vám z toho zle, tak v rámci ochrany svojho zdravia by ste tu nemali chodiť a pozerať fotky :-)

Stará Myslivecká 29. 6. 2013 19:29
spagetka: A proč bych nemohla?? To je tady zakázáno napsat, když se mi něco nelíbí?!?! Nebo se tady mohou vyjadřovat pouze registrovaní snad?!?!?!?!

Stará Myslivecká :proč to teda komentujete? Já bych to s noblesou přešla a nazdááár, nepogtřebuju si vylejvat pocit méněcennosti neregi.

Stará Myslivecká 29. 6. 2013 19:13
Tak odporné fotky jsem tady už dlouho neviděla! :-O Ty vaše recepty jsou otřesné, raději sem nic nefoťte, je mi z toho zle a ty okousané kosti u ostatních receptů atd, to je jak fotky obsahu odpadkového koše po týdnu! Tfuj :-((:no:

Chulimanga 24. 6. 2013 11:45
Chacháááá :-D ty jsi mi teda gurmán :-D A to zelený maso na fotce mě teda moc nenalákalo :-D

Aha .... No co nabrečím...:-(

Víťa: Na té fotce syrového masa na obalu.

Pejli: Jaké Polsko???

až na to Polsko, dala bych si :-)

1974andrea: tuhé to není,neboj. :-)

Pondělní proto že jsem ho dělal v pondělí :-)

:-O Víťo, Ty asi máš rád brambory prohnané přes prasátko, že?
To prý říkával můj děda, měl rád kus dobré flákoty přes celý talíř a k tomu 1 brambůrku, aby se neřeklo.:-D
A proč je steak pondělní? - to jako že co zbylo od neděle?:-?

Ty brďo, půl kila masa a 1 brambora:-O:-D:-D:yes:

Víťo. Pořádná strava pro pořádného chlapa. To mi moc sedí. Já steky miluji, ať jsou z hovězího, vepřovího i krůtí. +bodík 2

úžasný poměr masa a brambory:yes::-D
Andrejko, u tuhého masa moje babička říkala, to je maso pro pořádné chlapy:-D

Víťo, já jsem steak ze zadního ještě nedělala, není to tuhé?

Tématické fráze:
recept na steaky, top recept steak, myslivecké fotky stare, ceho se dela stara myslivecka recepty, recept na stejky z veproviho masa, chuck flap steak recept, chuck flap recept, pondelni recepty, uzasny steak recept, top recepty steak, recept na steak pro chlapa

Suroviny:
hovězí zadní, brambory, tatarská omáčka, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu