Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius jako předkrm

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

klarus

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: podle toho jak moc velkej máte hlad :)

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Postup je velice jednoduchý, pokud máte kvalitní a čerstvé suroviny není co zkazit. Pangase osmahneme na másle, mezitím si nakrájíme sýry, a napícháme balkánský sýr na cherry rajčata. Krok 2: Pangase dáme na bagetku nebo rozkrojený rohlík, pokapeme citronem, položíme plátek mozzarely, posolíme, přidáme kostičku balkánského sýru a hermelín. Krok 3: Posypeme provensálským kořením a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200°C (po vložení stáhneme na 150°C).

Zveřejněno 22. 4. 2013

Poznámka autora klarus

přeji dobrou chut a doporučuji bílé víno nebo lambrusco :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius jako předkrm

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wynX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius jako předkrm

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wynX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jája: Proč si myslíte že je kupuju pořád? Když si je jednou za čas koupím a připravím si nějakou chuťovku k vínu na to se snad neumírá ne? :)

Proč kupujete pořád ty pangasiuse? Vaše zdraví se vám nelíbí? A taky podporujete tyhle hnusy na trhu

Lenka Janáčková 22. 4. 2013 19:52
:yes: Suprovej recept. Mooc mi chutnal. ;-) ;-)

Tématické fráze:
recepty na predkrmy a chutovky ladi hrusky, předkrm z mozzarely, teply predkrm svedsko, předkrm, předkrm s mozzarely, předkrm z mocarely, lenka janáčková recepty, cerea, jednoduchy predkrm z rohlíku

Suroviny:
maso kuřecí, pečivo, rajče, sýr balkánský, sýr mozzarella, sýr hermelín, citron, sůl, koření provensálské

Přidat fotografie receptu