Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medvědí preclíky

Preclíky chutnají na jaře i v zimě. Jarní bylinky, jako je medvědí česnek, je oživí a dodají jim chuť. V zimě můžete přidat třeba smaženou cibulku nebo oblíbené koření. Uvidíte, že z talíře budou mizet raketovou rychlostí.

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba kynutí

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba kynutí )

27. 4. 2013 15:16

Suroviny pro 16 kusů

16 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 721 kJ / 2 084 kcal
Bílkoviny61,65 g
Tuky32,40 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,01 g
Sůl30,00 g
Sacharidy378,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Toto je ďalší spôsob na využitie medvedieho cesnaku. Ak nemáme, praclíky sú chutné aj samotné, bez ničoho, prípadne dáme sušenú cibuľu a pod.

Nám chutia zvonku chrumkavé, znútra mäkké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Frantiska Frantiska

27. 4. 2013 19:28

myslela jsem na Tebe a tve recepty, kdyz jsem dnes na farmarskych trzich videla prodavat natrhany medvedi cesnek :)

magdalenka magdalenka

27. 4. 2013 18:09

Jitkas: Ďakujem, začervenala som sa až po korienky vlasov. Aj som ješitná...
Vidím, že to moje "bavkanie" malo zmysel.

Jitkas

27. 4. 2013 18:04

magdalenka: Inspirujes a delas velkou osvetu, nejen s "medvedem", vseobecne.

magdalenka magdalenka

27. 4. 2013 17:53

Jitkas: Ďakujem ti za milé slová. Snažím sa pridávať netradičné veci. Teraz je napr. sezóna medvedieho cesnaku a možno viacerí nevedia, kde všade ho použiť, prípadne ho nepoznajú. Tak snáď niekoho inšpirujem. (Mimochodom, niekedy mám praclíky krajšie.)

Jitkas

27. 4. 2013 17:48

magdalenka: Tvoje "medvedi peceni a vareni" je opravdu TOP. Jeden recept hezci nez druhy, fantazie a zkusenost ti urcite nechybi. Tvoje preclicky jsou hezoucke a o foto ani nemluvim, krasa nezna.

hanka

27. 4. 2013 15:57

magdalenka: Uf, ještě že to není z ledního medvedíka:-8:-D:-D

spagetka spagetka

27. 4. 2013 15:52

magdalenka:Magdi, libeček u mě i u muže na jeho chalupě byl dycky na slunci, oproti doporučením, se mu tam vede výborně, jak píšeš. A to i u mě na balkoně, který je na JZ a slunce tam jde od 12 do západu :-D:-D:-D:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

27. 4. 2013 15:42

Spomínam...:-D
Ale mám pochopenie aj pre tvoj boj. Ja som bojovala tak s libečkom. Dnes už má pol metra a do jesene bude mať aj 150 cm...a to je na slnku, ktoré vraj moc neobľubuje. U mňa si zvykol.:-D

spagetka spagetka

27. 4. 2013 15:36

Název medvědí i autorka mi byla ihned jasná. Vzpomínáš na komentík, že neumíš vařit nic jiného než z mdvěda? Chááááá, udělám i v Čechách, tak, medvěda mám, i se mi povedlo podruhé nějaké cibulky získat, loňské se neujaly, já se nevzdávám ;-):-p:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: precliky recept vařené preclíky precliky videorecepty recept na sýrové preclíky medvedi praclik pikantní preclíky sýrové preclíky video preclíky precliky preclíky video zadejte název receptu - preclíky. recept na preclíky recepty preclíky česnekové preclíky madvedi česnek sýrové preclíky recept jak se delaji precliky slané preclíky madvědí preclík domácí praclíky

Suroviny: mouka hladká, voda, voda, droždí čerstvé, cukr, olej, sůl, list medvědího česneku, mouka hladká, sůl, voda

TopRecepty.cz

Medvědí preclíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JKlK