Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 457 kJ /
348 kcal
Bílkoviny10,04 g
Tuky2,20 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy70,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filé nakrájíme na kostky velikosti soust, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Krok 2: V misce smícháme mouku, kukuřičnou mouku, mořskou sůl a rýžovou moučku. Krok 3: Zalijeme ledově vychlazenou minerálkou a promícháme. Krok 4: Kousky filé namáčíme v těstíčku a ihned smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dokřupava a dozlatova.
Ihned servírujeme.

Zveřejněno 1. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OX6r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OX6r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

:-)<3:yes: miluji krevety, maso i zeleninu smaženou v tempuře, je to skvělé:yes:

Moc se mi líbí:yes::yes: Eli, garantuju Ti, že na na ohřátí na druhý den by nezbylo:-D:-D

Těší mě, že se recept líbí a zájemcům o realizaci doporučuji nenechávat na ohřátí na druhý den, protože krustička má tendenci tvrdnout a vysychat. Nejlepší je usmažitprávě takové množství, které se ihned sní.

Filé moc nekupuji, hlavně z důvodu, že se na něm žádná krusta neudrží, tohle bych ale ráda zkusila, moc pěkný a lákavý recept, fotky jsou moc lákavé:yes:

V tempura těstíčku jsem zatím smažila jen kuře a bylo výborné. Zkusím i rybku ;-):yes:

Určitě by mně moc chutnalo:-p:-):yes::yes:

Eliza: pošlu, jak udělám;-)

Děkuji za komentáře.:-K
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...:yes:

Tak na tento recept jsem se připravovala Eli, ale udělám také, mám někde něco vystřiženého z malých kartiček receptů Světa ženy, takže perlivá voda čeká už dlouho a rybka je v mrazák, paráda, máš to moc pěkné:-K;-):yes:

Krásné - asi treska, že;-);-);-)

Ho ho hó, to jsou ale půvabná soustečka :-p:-K:-* :-K +1

Tématické fráze:
rybí filé v těstíčku, filé v těstíčku, tempura recept, křupavé těstíčko, těstíčko na filé, rybi file recepty, mouka tempura, rybí filé recepty v těstíčku, recept na čínské křupavé kuřecí maso v těstíčku, těstíčko z rýžové mouky, recepty z rybího filé, křupavá krusta, treska v tempuře, testíčko z kukuřičné mouky, tempura, rybí filé, jak se dělá tempura, krusta na filé, tempura recepty, těstíčko na ryby z rýžové mouky

Suroviny:
filet rybí, pepř bílý, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, mouka kukuřičná, mouka rýžová, sůl mořská, voda minerální, olej

Přidat fotografie receptu