Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 2,20 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 70,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filé nakrájíme na kostky velikosti soust, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou.
Krok 2: V misce smícháme mouku, kukuřičnou mouku, mořskou sůl a rýžovou moučku.
Krok 3: Zalijeme ledově vychlazenou minerálkou a promícháme.
Krok 4: Kousky filé namáčíme v těstíčku a ihned smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dokřupava a dozlatova.
Ihned servírujeme.
Ihned servírujeme.
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
Moje poznámka
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
Nejnovější recepty
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 1 hodinou
Piškotový beránek II
Přidáno před 12 hodinami
Jidášky
Přidáno před 12 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 14 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 19 minutami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 36 minutami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 42 minutami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 44 minutami
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 1 hodinou
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 1 hodinou
Nadýchaný perník
walnutka před 2 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 2 hodinami
Ořechový beránek po babičce
Linda 989 před 3 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé v těstíčku,
filé v těstíčku,
tempura recept,
křupavé těstíčko,
těstíčko na filé,
rybi file recepty,
mouka tempura,
rybí filé recepty v těstíčku,
recept na čínské křupavé kuřecí maso v těstíčku,
těstíčko z rýžové mouky,
recepty z rybího filé,
křupavá krusta,
treska v tempuře,
testíčko z kukuřičné mouky,
tempura,
rybí filé,
jak se dělá tempura,
krusta na filé,
tempura recepty,
těstíčko na ryby z rýžové mouky
Suroviny:
filet rybí,
pepř bílý,
sůl,
šťáva citronová,
mouka hladká,
mouka kukuřičná,
mouka rýžová,
sůl mořská,
voda minerální,
olej
Komentáře (11)