Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obložená roštěnka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

andy.333

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 994 kJ /
955 kcal
Bílkoviny12,24 g
Tuky55,64 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy93,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme z obou stran olejem. Necháme asi 2 hodiny v chladu odležet. Krok 2: Po rozehřátí grilu vložíme roštěnky na rošt a z každé strany je asi 4 minuty grilujeme. Krok 3: Před dokončením potíráme roztopeným máslem. Krok 4: Hotové plátky dáme na opečené brambory a obložíme hořčicí,posekanou cibulí, kapií, okurkou, hlávkovým salátem a petrželovou natí.

Zveřejněno 2. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obložená roštěnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5w08

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obložená roštěnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5w08

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

casino:aj ja...

spagetka:
Nevidno žádného smajlíka a pokud tedy nedošlo ke zkratu při psaní, moc nerozumím formulaci "...roštěnou, pěkně nizounkou." Má to nějaký důvod? Já totiž naopak, u nízkého roštěnce, vybírám ten nejvyšší.

Včera jsem neodolala - jak už kupuju minimálně hovězí maso (nemyslím teď na vývary, polévky, to ano), tak včera měl náš řezník tak nááádhernou roštěnou, pěkně nizounkou. Nechala jsem si uříznout 4 plátky a hledám, co z toho, našla jsem si toto. Solila jsem až těsně před grilováním. Bylo to dobré.
Brambůrky jsem pekla na crispu v mikrovlnce podle tohoto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/30171-bramborypolo...

Tématické fráze:
roštenka recepty, rostenka na grilu, brambůrky v crispu, roštěnky na crispu, nizka rošténka, sanelska rostenka, kolena oblozena

Suroviny:
roštěná hovězí, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, olej, máslo, brambory, hořčice, cibule, kapie, okurka čerstvá, salát hlávkový, nať petrželová

Přidat fotografie receptu