Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 851 kJ / 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,35 g |
| Tuky | 22,90 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAAE
Moje poznámka
Maso s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAAE
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 20 minutami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 22 minutami
Jahodový likér
Jirka55221 před 1 hodinou
Domácí chleba
Samjda před 2 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 6 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 13 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 15 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 15 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 15 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
maso s porkem,
zapečené maso s pórkem,
recept na maso s pórkem,
maso zapečené s porkem,
maso na pórku,
vepřové maso zapečené s pórkem,
dušené maso s porkem,
recept maso s porkem,
pečené maso na porku,
maso s porkem a žampiony,
kotlety na žampionech a pórkem,
recepty z vepřového masa se sýrem porkem a hermelínem,
zapečené maso s pórkem a sýrem,
maso z porkem,
maso na porku recept,
zapečené maso v na pórku,
recepty z masa s pórkem,
kotlety s porkem a hermelinem,
kotlety s pórkem a smetanou,
maso s pórken recepty
Suroviny:
kotleta,
žampióny,
pórek,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř
Komentáře (5)