Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 593 kJ / 1 098 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,26 g |
Tuky | 22,02 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 34,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibulku nakrájíme nadrobno a na sádle jí osmažíme dorůžova, přendáme jí na dno PH, na ní maso na kostky nakrájené a prosolené, pak česnek na plátky, posypeme zázvorem, dáme rajčatový protlak, sojovou omáčku, trochu pepře a zakysanou smetanu.
Krok 2: Nakonec zalijeme vodou, všechno promícháme, přikryjeme a pomalíme na High 3 hodiny. Zatím si uděláme jíšku z hladké mouky a oleje do hněda, kterou pak ke konci rozpustíme a rozmícháme v menším množství vody, aby nebyly hrudky.
Krok 3: Dáme do omáčky v PH a ještě chvíli v něm necháme dokud nezchladne, nebo můžeme zahustit na sporáku. Jde použít jíšku hotovou, nebo solamyl rozpuštěný ve vodě, jak kdo chce.
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na zázvoru jinak, dělané v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JK2P
Moje poznámka
Hovězí na zázvoru jinak, dělané v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JK2P
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 6 minutami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 55 minutami
Club sušenky
Kerstein před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 1 hodinou
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 3 hodinami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 3 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 3 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 4 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na česneku v ph,
hovězí v ph,
hovězí na zázvoru v ph,
hovězí maso v ph,
hovezi na zazvoru,
ph recepty,
dobry recept hovezi na zazvoru,
hovězí na zázvoru v papinaku,
hovězí na zázvoru a česneku v ph,
recept-hovězí na zázvoru,
hovezi na divoko delane v papinaku,
jak osmažit cibulku,
hovezi na zazvoru se smetanou,
zahustit omáčku v ph,
hovezi maso na zázvoru se smetanou,
jak pouzit solamyl aby nebyly hrudky,
recepty hovězí na zázvoru omáčka,
recept hovezi vino zazvor
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
zázvor mletý,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
smetana zakysaná,
cibule,
mouka,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (11)