Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nikina Nikina

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 290 kJ /
1 264 kcal
Bílkoviny225,48 g
Tuky13,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy33,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, vmícháme hořčici a necháme uležet. Krok 2: Mezitím nakrájíme cibuli a špek nadrobno a vhodíme na rozpálené sádlo, restujeme dozlatova. Krok 3: Přihodíme maso a necháme zatáhnout. Podlijeme černým pivem, přihodíme koření, přikryjeme poklicí a necháme zredukovat. Poté průběžně podléváme vodou (nebo zeleninovým vývarem) do té doby, až je maso měkké. Krok 4: Zahustíme, vyndáme stonky od větviček tymiánu a rozmarýnu a všechny kuličky, případně dochutíme solí, či pepřem.

Zveřejněno 15. 5. 2013

Poznámka autorky Nikina

Příloha: Karlovarský knedlík dle http://www.pepato.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6xvl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6xvl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (37)

Uvaríl som, je to výborné! Vďaka za recept! :yes:

Výborný receptík, moc nám s manželem chutnalo :-). Bodíka jsem Ti už dala předtím, tak teď jenom fotečka ;-):yes:.

Nikina,výborné jedlo :-K:yes: akurát že som použila svetlé pivo,možno to trochu zmenilo chuť ale aj tak to bolo moc dobré :-p Ešte som pridala cesnak.Dávam 29.bod :yes:

magdalenka: já už též:-)

PaCaOl: a samozřejmě díky za krásné foto:-K

Nikina:ja vidím...:-))

PaCaOl: děkuju za vyzkoušení:-K Moc mě těší, že chutnalo ;-) Fotečku ale nevidím:-O

Tento recept mně inspiroval, měla jsem kuřecí maso a světlé pivo,jinak vše dle vás a byla to dobrota, dovolím si přidat foto, za nápad děkuji.

Frantisek Strouhal 31. 5. 2013 07:41
To je nadhera a hlavne dobrota:-) Pritelkyne u mne vcera zabodovala s touto dobrutkou. Ji uz jsem vcera pochvalil,tak dnes chvalim a dekuji autorce receptu:-)

MajkaM: jsem ráda, že jsi vyzkoušela a ještě víc, že chutnalo :-K

Vařila jsem v neděli, ale bez piva, nám nějak v jídle nechutná.
Poprve jsem dělala a jedla i Karlovarský knedlík.
Moc jsme si pochutnali.:-p:yes:

varilamyskakasicku: děkuju moc :-K Já už jinej knedlík ani nedělám, je celkem rychle hotový a ta chuť :-8:-D

Niki, moc povedené vše, ten knedlík ale ten nemá chybu, ten mne zaujal moc:-K;-):-p

Krásný recept.:yes::-K Pivo ani špek nemám doma, tak dnes bude hovězí v mrkvi, ale Tvůj recept někdy vyzkouším. :-p

Děvčata, holky a dámy, děkuju moc a moc ;-):-K

Pekny receptik..:yes::yes:

Tématické fráze:
hovězí maso na pivě, hovězí kostky na černém pivu, hovezi na cernem pivu, hovězí pečeně na pivu, hovězí pečeně na cernem pivu, hovězí pečeně s hořčicí, hovězí na hořcici, divočák na pivě, jidla s hoveziho masa na pivu, pivo divočák, divočák na pivu, hovězí pečeně na jalovci a černém pivu, maso na hrubozrne horcice, hovězí maso na hrubozrné hořčici, maso na hrubozrne hořčici, hovězí maso, cibule, černé pivo recept, hovězí pečeně na pivě, hovězí maso na pivu, hovězí dušené na pivu, hovězí maso s hořčící

Suroviny:
maso hovězí, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř mletý, cibule, sádlo, špek uzený, pivo černé, jalovec, koření nové koření, rozmarýn, tymián, jíška

Přidat fotografie receptu