Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 963 kJ / 3 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,95 g |
Tuky | 204,10 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 7,47 g |
Sůl | 18,55 g |
Sacharidy | 387,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekárny dáme suroviny nejdřív tekuté, potom sypké, zapneme program Těsto.
Krok 2: Po vykynutí těsto prohněteme, rozkrájíme na kusy a uděláme bochánky, které necháme na plechu ještě chvíli kynout.
Krok 3: Potom bochánky uprostřed rozřízneme, vymázneme hořčicí, vložíme půl nožičky párku, položíme Anglickou slaninou a pomažeme směsí oleje a koření.P ečeme asi půl hodiny na 200°, podle trouby, protože každá peče jinak.
Zveřejněno 17. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0PO
Moje poznámka
Francouzské housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0PO
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 48 minutami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 58 minutami
Biskupský beránek
Přidáno před 15 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 17 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebové bagety
1Jirina před 22 minutami
Anglické palačinky
káťa před 1 hodinou
Jedničkové rybí filé
cookamater před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Markeeta před 3 hodinami
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 11 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 12 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 13 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 13 hodinami
Tématické fráze:
francouzsky rohlik,
francouzske rohliky,
francouzské rohlíčky,
francouzské rohlíčky recept,
francouzský rohlík recept,
domácí rohlíky a housky se slaninou,
francousky rohlík,
domácí žemle albert,
domácí housky se slaninou,
rohlík s dírou,
francouzky rohlík,
zapečeny parek v housce,
francouzsky rohliky,
housky se slaninou z domácí pekárny,
domací housky albert,
francouzsky parek,
recept na francouzský rohlík,
francouzské housky z domácí pekárny,
francouzské rohlíky recept,
albert housky
Suroviny:
mouka,
mouka hladká,
kefír,
voda,
olej,
sůl,
cukr,
droždí,
hořčice,
párky,
slanina anglická,
olej,
koření grilovací,
chilli
Komentáře (6)