Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 450 kJ / 1 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,63 g |
Tuky | 39,67 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 548 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta na slanině a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKR6
Moje poznámka
Vepřová kýta na slanině a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKR6
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 17 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 21 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 1 hodinou
Jablečná bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 12 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 13 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 13 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kýta na slanině,
veprova kyta,
vepřová kýta recepty,
vepřová kýta recept,
recepty z veprove kyty,
veprove na slanine,
veprove maso na slanine,
co uvařit z vepřové kýty,
kýta na slanině,
vepřová kyta.recept,
veprova kyta spodni sal,
kyta vepřová recepty,
vepřové na majoránce,
vepřové maso na majoránce,
vepřový šál,
vepřový šál recept,
recept na vepřovou kýtu,
veprova kyta spodni sal recept,
vepřová kýta se slaninou,
recept vepřová kýta
Suroviny:
kýta vepřová,
vývar masový,
majoránka čerstvá,
slanina uzená,
mouka hladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (6)