Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 450 kJ / 1 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,63 g |
Tuky | 39,67 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 548 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta na slanině a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKR6
Moje poznámka
Vepřová kýta na slanině a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKR6
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 4 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 6 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 3 minutami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 2 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 3 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 4 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 4 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 4 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kýta na slanině,
veprova kyta,
vepřová kýta recepty,
vepřová kýta recept,
recepty z veprove kyty,
veprove na slanine,
veprove maso na slanine,
co uvařit z vepřové kýty,
kýta na slanině,
vepřová kyta.recept,
veprova kyta spodni sal,
kyta vepřová recepty,
vepřové na majoránce,
vepřové maso na majoránce,
vepřový šál,
vepřový šál recept,
recept na vepřovou kýtu,
veprova kyta spodni sal recept,
vepřová kýta se slaninou,
recept vepřová kýta
Suroviny:
kýta vepřová,
vývar masový,
majoránka čerstvá,
slanina uzená,
mouka hladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (6)