Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 763 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,93 g |
Tuky | 16,31 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 257,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché jablkové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgNR
Moje poznámka
Jednoduché jablkové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgNR
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 11 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 57 minutami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 2 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 4 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 6 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 6 hodinami
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 6 hodinami
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 6 hodinami
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hruškovi jablečné lívance,
jednoduché recepty z jablek,
jablkove livanecky,
jablkové hrudky,
jablkové lívance,
hruškovy lívanečky,
hruskovi jablecne livanecky,
jablkové recepty,
lívanečky s jablky,
jednoduché jablečné lívanečky,
jednoduché jablkové lívance recept,
jablkove lievance,
hruskovi livanecky,
jednoduchy recepty s jablky,
hrudky z jablek,
hruškovy jablečné lívance,
hruškovy jablečné lívanečky,
livanečky z jablek,
jedenuduche livanecky,
hruškovi lívance s jablkama
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
cukr,
vejce,
jablko
Komentáře (3)